Monday, January 7, 2013

TRAGEDI : Mangsa kurungan sendiri

Semalam

masa tengah siap2  nak pergi pasang pelamin di Kajang.

Buka pintu luas2.  Mudah sikit nak angkut barang yang banyak2 ni.

Tengah sibuk packing untuk turun, mek kecik ni dah getting excited.
Keluar masuk..keluar masuk..

kejap2 pangil ummi

"mmiii...ooo..mi"

Pastu duk main grill tu..  dah di tegah..  nak juga main..

TIBA2..

ada suara tangisan kat luar pintu









Gambar gegar2 kes gelak besar punya

Main lagi grill
dah tertutup
tak tau bukak
nasib baik tak tersepit tangan.


Pastu nak bagi lagi sadis..
Ummi duk depan pintu sambil gelak2kan dia..
Sufiyyah punya akal nak suruh buka pintu..
Mintak air la..
Mintak susu la..

Ummi hulur air pun hulur straw dari celah2 lubang je
tetap tak buka pintu..  Nak menyakat punye pasal...
SUngguh2 dia minum..hahahhahhaha
kalau tak tu asyik berlari mengejar.

ALahaiii Sufiyyah anak ummi ni..
macam2 pesen..



=p


Nak pergi pasang pelamin.
design sekarang

kipas2 bagai
nampak simple
seminggu saya duk pulun melipat kipas2 tu
nampak sikit
sampai sakit2 tangan dibuatnya  =p
Tapi demi kepuasan..  =)
apa ada hal  =)


nak tengok lagi banyak gambar boleh pergi FB QUINY BRIDAL (click)..   atau BLOG (click) nya..





10 comments:

CiKPuaNLawA said...

simple dan cantek....

SYANI said...

Siannya dia kena kurung..

Allene said...

sedihnya tgk dia kena kurung cmtu.. walaupun muka dia sengeh je...

Mimy Hamid said...

nik nak tanya....pelamin nikah macam ni ni baper u caj ..ingat nak sponsor adik i la

Qhaifa Nur said...

cantik pelaminnya...

gadisBunga™ said...

hahaha!!! alahai la Sufiyyah...!

Ema Blog said...

simple...dah jadi mak andam yer..

Ema Blog said...

simple...dah jadi mak andam yer..

A D I A said...

kena kurung tapi muka ceria. leh kurung lagi ye pasni hehee.

Dee said...

eh..suka pelamin tu..lawa & simple..

suffiyah mujur tak nangis kan..good girl..

Related Posts with Thumbnails