Wednesday, October 21, 2009

Aku yang ketot



Ye..aku sangat ketot hokeh....tak cukup ketinggian (tapi etot lagi ketot..sebab tu nama ko pun etot..hahahahha..larrrrrrrikkkk)

kesnya?

aku dah mendera kak nani utk meng 'alter' baju kahwin aku.....
hehehehe...
ape idaknya..dah meleret2 baju tu..walaupun klak aku memakai kasut 3 inchi (feen dear..i tak jumpe cari kasut i..huhu).....still itu baju leret...
sian kak Nani..sampaikan tgn 5 6 kali tercucuk jarum...


Semalam masa gi amik, terus try...sebabkan ak tak nak bukak jahitan lama..jadinya, zip dia jadi pendek sikit..tak muat lak b**t*t..kene pakai dari atas...
Masa aku tgh terkial2 nak pakai dalam dressing room tu, kak nani selak kain penutup tu...
dah nampak aku pakai barang dalam saje sambil menarik2 baju yang tersangkut kat b**t*t...heeeeeeee...malu....
dah die tolong aku bukak balik..pastu sarung dari atas.....
Nasib baik aku pakai barang yang ok sikit semalam..
kalau pakai yang getah longgar ke..yang koyak2 ke...harus kak nani gelak guling2...


hep..hep...sape yang mulut busuk longkang tu yang suka amik tau tu...tak payah plak pasni gelar aku macam2...... ini emergency kes... lagipun perangai aku tak maca binatang..bukan macam kam*... huh!


Pastu masa nak bukak baju tu dah satu hal.....kene org tolong bukak kan..huhuhu.....
Sapolah mangsa aku masa wedding nanti...wakakkakak...

Pastu semalam ingat nak buat doorgift...tapi sebab dzul mengantuk sangat...so, jadinya aku layan la lepak kat umah....tgk citer James White..Desperate Housewives dsb....
Aku call Dzul..dah tido...huhu....miss him so much!..Baru tak jumpe beberapa jam nie...
huhuhu...camno nieyh..



Hari nie....aku pagi2 siapkan keje bos...pastu skang dah terbongkang bosan......hurm...
Jap gi nak gi lunch la...(walaupun bukan time lunch)..weeeeeeeeeeee



p/s :
walaupun aku bosan...tapi aku sangat rajin melawat blog org...tiap 5 minit aku jenguk..tapi harrrem nak tinggalkan jejak...hehehhe..mintak hampun tuan rumah..malas bebenor nak tinggal jejak

8 comments:

sis_nita said...

heheh!

takpe2..

yg penting..

akak tau ko masuk blog akak kan..

muahhh.!

ketot2 comel perr..

Queen said...

weeee.. tau ke kak nita..hahahhaha

sI tEDI said...

ekekekekek.. semua nye ada kelebihan dan kekurangan...

macam aku tinggi badan besar.. nak cari kasut punyalah payah.. tensen.. asik pakai sandle jek.. ekekekek
sabau2..

LiNda said...

Salam QUEEN..

akak dulu kannn...
time nak kawen, kurus banget..
pastu..setiap hari makan burger.
kekonon nak gemuk sikit .
kang pakai baju pengatin taklah gedoboh.


hahaaa..

abu muaz said...

Salam .terima kasih menjejakkan kaki kerumah buruk pakcik . Bannnngggaaaa sangat.Jemputlah datang lagi.

atty's said...

hehehe..sama ar rajin masuk..baca..tp tak tinggal jejak..hehehe..

Queen said...

tedi : ya lol....walaupun ketot, tapi maintain somel

kak linda : hahahha...samela kita..sampai makan ubat gemok..tapi at last buncit kat perut..huhu..dah nak kene bg slim balik...

abu muaz : of course..kita akan datang lagi

kak ti : hoyeah!...berjaya membuatkan akak tinggalkan jejak

wh0se said...

lawak ar awak nie...dalam situasi2 genting pun leh wat lawk...mmg best ar....

Related Posts with Thumbnails