Wednesday, October 28, 2009

HABIB JEWEL SUCKS!!!!!!



Yes...korang semua tak salah baca tajuk entry ini...


Aku sangat bengang dgn Habib Jewel.......

12/10/2009 - aku hantar gelang utk batal air sembahyang tu untuk repair hook die yang aku dah terpatah kan haritu.....
ok la..memang aku ganas....tgh masuk dalam box pun boleh patah kan..semua org pun pelik....


then 19/10/2009 - aku call utk tanya status gelang..org tu kata nanti die call balik....tapi haram sampai sudah dia tak call balik...


so bile tak call balik aku assume everything goes well la kan...btw, aku mintak quotation dulu

so tadi call lagi....boleh tak, org tu kata 29/10/2009 baru boleh tau berapa harga...sedangkan sepatutnya dalam resit collect pada 29/10/2009......
what an idiot la kan...


sebab dzul yang call, dan yang angkat tu pompuan..so, berlembut la kan...
Aku tak puas hati..aku call balik....dgn suara macam nak makan org.....baru terkial2 nak call technician dia...WTF!!!!!!!!!!!!
3 minggu ko makan gaji buta ke sial!


Then hari tu masa hantar Mr A**a tu kata ada emas 750 dan 916.....aku pilih la 750.....so, tiba2 750 takde....yang ade 916 je....
dan untuk cangkuk tu sahaja RM300++...

again bl**dy h**l la kan......sial la....

dah la lembap..pastu mahal macam babi................sedangkan aku tanya satu kedai emas yang lain pun...cangkuk tu untuk emas 916 cuma rm150 siap pasang....


aku memang bengang gile.......dah siap note dekat resit tu bendsa urgent...skang wat perangai macam babi...

tahu tak aku cuma ade 9 hari nak layan kebabian ko tu....
damn u sucker!!!!!!aaarrrrgggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tensen......








p/s:
aku cakap dzul, kalau gelang tu tak dapat siap..aku rela pakai je cangkuk gelang yang murah tu, pastu lepas kahwin baru gi repair betul2......

2 comments:

sis_nita said...

uit..

tu macam kaaa..

kalo akak pon bengang..

sah lerr tak wat keje..

dah dah..

ko jgn memare..

nnti muka kodut tak cantik nek pelamin ..

tau tau tau..

senyummmmmmmmmmmmm :)

Queen said...

ahahahaha...mekasey kak nita.....

Related Posts with Thumbnails