Friday, October 23, 2009

Photographer



IKLAN KHAS BUAT AMATEUR PHOTOGRAPHER :

Kepada semua photographer2 yang diluar sana yang ingin menambahkan koleksi gambar-gambar perkahwinan anda, bolehla menghubungi saya.

Anda berpeluang :-
-menambahkan pengalaman
-menambahkan koleksi
-mengambil gambar perkahwinan (anda bukannya boleh suka-suki je amik gambar org lain kahwin kan...)
-mengambil gambar outdoor (kalau tak, nak kene cari model, nak kena sewa baju..dll)
-menambah link
-'gambar yang paling bagus' dengan 'harga yang ditawarkan untuk event yang paling berpatutan' akan diambil sebagai OP Quiny Bridal.


sila hubungi saya cepat ye.....

buat masa ini ada dua event dibuka....pada November

BAYARAN PENYERTAAN?------------------- Free aka FOC aka Free Of Charge

Anda cuma perlu serahkan pada kami salinan gambar2 yang diambil......tak payah edit pun tak ape....dalam bentuk soft copy eh
Dan anda boleh menggunakan gambar yang diambil sebagai promosi kepada diri anda....




Sekian..

calling2 yea...

ha...yang mulut busuk bau longkang itu...tak payah kutuk aku....... wedding aku dah cukup photographer k! yang terkenal lagi di seluruh dunia...bukan yang setakat buang kawan tu je...huh! despredo!





p/s :
ini adalah entry serius.............mekasey!....
hehehehehe........


4 comments:

sI tEDI said...

iklan ek.. semuanya berjalan lancar?

sis_nita said...

aisehhh..

urmmmm..

akak ni kalo laa pandai gerapher2 ni.. musti akak try luck kat ko..

tapi..

tak pandai laa dik mik pic2 ni..

sekiann..

laporang diberi..

Beauty Touch said...

bagus cara ni beb
atleast kite ada official photg

Queen said...

tedi : iklan saje...alhamdulillah...adela prob tapi tak wajib...

kak nita : ahaks...takpe2..tapi kabarkan pada semua2 eh...mekasey!

feen : yup...but who want to be la kan....hahah

Related Posts with Thumbnails