Thursday, October 8, 2009

VIP doorgift



satu dah settle....


4 more to go.....
wallawei...sempat ke idak nie...


tadi dzul dah tolong belikan....
kat Wisma Yakin...

melayang lagik duit aku..
tapi takpe....ini dapat pahala punya..
selagi diamalkan...

hoyeaaaah!!!!!



update2.....
doorgift biasa sudah ready ditempah..malam kang bank in duit dekat kak ogy..nie sape2 nak tempah cupcake yang simple and budget..boleh contact kak ogy from lovely cupcakes ..berbaloi2....
sebab tak membazir dan murah...semuanya boleh ngap masuk perut..kikikiki....

aku seorang yang sangat ekonomi...harap2 org yang datang kenduri aku pun ekonomi juga....
wink!

7 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Queen,
Thanks datang bertandang di teratak LOL k..

So sweet pesanan / komen Queen.

Thanks much..

Queen said...

ur welcome LOL...

biasanya jadi silent readers je..heheh

cHeRyNa PiReS said...

hi..sha nampak komen anda kat blog LOL...sha sangat suka yang ini:

kawan..
bukanlah yang selalu ber SMS dgn kita
bukanlah yang akan sentiasa mengisi masa lapang kita
bukanlah yang akan selalu tersenyum pada kita

tapi kawan..
pasti akan datang bila kita hampir lemas..dan membawa kita ketebing.
Memberi kita rawatan dan senyuman kemudian tinggalkan kita lagi..untuk kita belajar apa itu erti kehidupan...

thanks...i need dis even though anda bg komen itu utk LOL.

and...all the best for your historical moment soon:)

Queen said...

waaa.terharu gile bila ada org hargai pe yang i tulis...

**wink**...

menulis berdasarkan pengalaman yang cetek ini..mengharap dapat menenangkan hati org lain...

alhamdulillah..

sis_nita said...

hai dik..

urmmmm.. cup cake ehhh..

sedap tuuu..

wat pelan2 dik..

insyaallah semua akan berjalan dgn rapi dan teratur..

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Queen,
Sha telah sampai ke sini jugak..

penangan 1 komen...

hebat woooo..

Queen said...

LOL : itulah...rasa terharu jugak...mkasih kawan2 semua

Related Posts with Thumbnails