Tuesday, October 13, 2009

Belum tua dah nyanyuk


Maybe dah nak melangkah ke alam kahwin mawin nie kan..

sampaikan anniversary kitorag couple2 pun boleh lupa..

ya...LUPA.....

masa 10 Oktober lepas...

aku lupa...dzul ape tah lagi...

jadinya..semalam baru celebrate...(itu pun tak plan..)

celebrate ape?....kitorang pamper diri masing2 dan hubungan nie dgn jalan2 tanpa tujuan kat the curve....
and beli sepotong cake share dua org kat King's

pastu pusing2 tgk barang.....

dan balik....happy gila...
dah lama tak jalan2 dgn dzul....


selalunya mesti ade tujuan...pastu berkejar2...
huhuhu....
semalam sangat bahagia...

sekarang masih senyum lagi...


I LOVE YOU SO MUCH ....................

wink...


p/s : sila jgn muntah ye kawan2..entry ini agak geli...wakakaka

7 comments:

sis_nita said...

urmmm..

waaaaaa..

sweet couple..

loving each other..

terkenang laa pulak akak ni haa..

fazemy said...

Husband akak rajin ingt tarikh kitorg declare, so tiap tahun mesti nk celebrate tarikh nikah..tarikh declare dan tarikh lahir. Stiap kali celebrate asyik mkn je..lg lama kawin lg makin gemok. mana taknya asyik nk celebrate je. haha/

Btw hepi anniversary Nik..
p/s:Nape tak dtg umh akak sabtu lepas? Penat akak masak tau. hehehe

Queen said...

hee...thanks kak nita...doakan sweet sampai bila2 ek....

kak emy :...sorry la..memang tak sempat...on dat day, jemputan yang sebelah2 umah pun ade yang terpaksa tolak...weekend yang busy dgn makan..hahaha...sorry tau!

sI tEDI said...

semoga berbahagia!

suezensuzanna said...

x muntah pun..ahaks:)....

Beauty Touch said...

wah
sunguh bahagie ye!!!
hapy for ya~

Queen said...

suezen ..:... ok lah tak muntah..wink2!...kalau muntah, harus entry ni kene remove..hhaha

fiena : thanks feen...

Related Posts with Thumbnails