Wednesday, September 16, 2009

Hafiz Jewel Promo








salam pada semua....

haa...nie dulu lagi aku dah tau pasal website nieyh..pernah gak letak banner..tapi macam hampess jer sebab masa display tu error kan..tak santek..aku remove kan jerla..cuma tinggal link jer kat blog list...


kat hafizjewel nie memang best sebab dia ade buat lelong emas gitu. Pastu agakmurah la...
bayangkan beli emas kurangd ari rm200...siap ade batu segala....
tapi aku takpernah lah lagi berjaya membida dengan baik sebab ade la dua orang je yang me'ngongke' pembidaan...nama tak payah sebutla....

pastu kan...adela bukak bid lagi....pastu kan....yang pembida yang lepas nie boleh plak letak post gini kan kat ruang bid tu..

Author: Fazrul
Comment:
Salam,

Nampaknya korang masih tak faham... bid ni.. item value bid ni kalau Over RM100 memang tak berbaloi.. korang tak percaya... tengoklah nanti... bila sapa yang jadi pemenangnya..dia cuba nak jual balik sure sungguh kecewa...

Heee... propoganda sikit.. maklumlah bulan puasa ni kan...

Salam dan selamat menyambut hari raya buat semua...

To Hafiz Jewel.. thanks sebab wujudkan suasana harmoni dalam membida barangan anda.. heee

Salam,

Fazrul


ok la...aku sangat la tak paham kan dgn dia niekan...ini ker cara sihat..
hang nak bid..bid jerla..tak nak bid..berambus la..ayat dia tu macam lah yang duk bid nie...aku la tue kan... bdodoh sangat,,..tak boleh pikir harga emas..tak boleh nak timbang balik keputusan..bongok betul....

sedangkan kalau nak ikut..masa dia bid dulu...lagi mahal die letak..dah cecah rm250 ke atas utk satu cincin....
ntah hape2....

aku rasa kalau aku jumpe mamat nie depan mata mau aku lempang jer la kan...

sabor jerla..nasib baik bulan pose...

kalau nak kata utk barang emas putih aku tak kesah..
ini emas 21k pun die nak kata..

ala ..kata jerla nanti masa nak tutup bid hang nak bid paling tinggi....pastu nak sapu semua..
bodoh!!!!

bukan semua og beli utk jual balik....kalau nak melabur baik beli emas jongkong.. BODOH!!!..
ingat lagi masa nak tunang dulu..aku nak beli untuk tunang..tapi dia sapu semua...
tak kesahla..aku anggap buakn rezeki...
buakn nak marah dia sapu semua..
dah dia ada duit..sapu la..
aku nak kata apa kan...


tapi tak payah la mulut tu nak jei sangat...
macam la bagus....macam la hangtu pandai sangat...

nie aku nakbeli utk bagi hadiah kat mak aku...takpun dapatla cincin kahwin ker....
walaupun tak berapa nak match dgn gelang yang aku beli tu....


entahla...emas 21k...1.6g.....pastu batu zircon...aku bid kalau boleh tak nak over rm160....ok la kan..kalau pergi kedai pun belum tentu dapat....hurm...
apela nasib.....

asyik jumpe je dengan orang sengal gini..



7 comments:

Fazrulls said...

Amboi cik, sedap ja kata orang bodoh erkkk apa pun alhamdulillah dan selamat hari raya diucapkan buat anda..

Marah-marah selalu tak elok, perhhh payah nanti.. nampak macam kaki Queen control ja.. nasib lah kan sapa dapat..

Hmmm..

Orait... harap ketemu lagi...

Salam mesra,

Fazrul

Queen said...

haa...tgk.....benda takde kene mengena dia kata aku Queen control..hello..ini blog peribadi..suka hati aku la nak kata sape bodoh....kalau tak suka dengan apa yang dibaca..tak payah masuk blog nie..tak payah baca...

nampak sangat bodoh...dahade rules kat sebelah tu tak reti nak baca...

BANGANG!!!..

tak hingin aku nak ketemu ko....
buat sakit hati je...

fazemy said...

Akak slalu dgr psl Hafiz jewel ni tp tak pernah masuk. nak g tgkla org bida2. aku tak pnadai la psl emas ni. emas yg akak ada adlh masa kawin dulu je. itu la harta klw terdesak2 nk gadai. elok je simpan dlm lemari..nak pakai tak minat sgt. tp tgk org pakai cantik.hu

balqissy said...

saja je tu dia nak psycho tak nak bagi org lain bid. nnt dia dpt harga murah ^.^

chill lah queen =)

Queen said...

kak emy..murah2 tau dekat situ..kalau kene gayala...nie dapat duit bonus..bid la satu..hahah..pastu kasik hadiah kat nik..wakakkakakkaka...larrriiiiiikkkkkkkk


balqissy : thanks balqissy..feel much better now..memang dia tu psycho..takot den..hiihi

LiNda said...

Salam Queen ..

meh ikut saya..
tarik napas..
hembus..
tarik..
hembus !

kita buat apa yang kita rasa betul dan terbaik buat kita .

tq singgah blog saya and.. selamat menyambut hari raya .

Queen said...

thanks kak atas bantuan itu...owh,...saya sangat menghargainya...

Related Posts with Thumbnails