Thursday, September 24, 2009

Jgn Main nama MAK!!!



waaa....aku cukup hangin pagi nie...
Tadi masuk opis mood ceria je...yela..semalam beli handphone baru....

Tapi tiba2 tgh melayan facebook mood aku jadi hangin....
Bergoyang2....

erk..aku rasa nak penampar je mamat nieyh.....


sila refer pada gambar bawah..kalau tak clear, click to enlarge....




sila perhatikan statement kurang ajar itu.....


waaaaa.........mulanya dia nak lewehkan si owner.....pastu ade plak orang backup...tak puas hati...
pastu nak main mak plak...

kalau mak aku ko kata pergi mampus.....ko tu pergi JAHANAM....

sian mak ko...lahirkan anak tak berguna macam ko!
campak kat ikan jos...ikan pun takmo makan...
busuk giler..

hina..
sampah..

KO NIE JIJIK!!!!

4 comments:

AmY-AdLi said...

giler kurang ajar budak tu. buang trus dr list.. biar dier mampos sdiri... haha

Queen said...

die bukan dalam fwenz list saya....
sob3...dalam fwen list kawan saya (tuan punya wall la..)...

so tak bley buat apa..huhu...

suezensuzanna said...

huhuhu...kuang ajaqqq

Queen said...

kan..kan...sedey tau suezen..sob2..
wakakakka...gile aku nie..mengadu kuat!

Related Posts with Thumbnails