Monday, September 14, 2009

penat..penat dan penat






Penat sangat dua tiga hari nie. Semua preparation kahwin kene stop utk sambut Hari Raya,... risau sangat tak sempat.

Jumaat lepas birthday my mum...hadiah dah beli awal2....mesin jahit tepi....
yelah.dari bagi benda bukan2.baik kongsi duit ramai2 belikan my mum hadiah yang dia nak kan....


pastu malam sabtu tu....pergi amik baju nikah yang tak siap tu kat shah alam...janji nak amik jumaat..tup2 dia kata nak balk kampung malam tu jugak..hampess.sudahnya berkejar2 pergi sana amik baju...malas nak tangguh dah......dan malas nak argue

ingat malam tu nak balik sepang..tapi sabtu pagi baru balik...
sebab penat sangat...tak nak la jadik kes macam n3 nie kan....[klik sini utk tau cite]
sian mak aku..



pastu dah celebrate semua...ahad malam balik PJ....asalnya nak balik petang tu...berbuka di shah alam sebab ada nak hantar cookies...
TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.....
aku malas nak citer..malas nak kenang apa yang dzul jawap kat aku kan...
lecik ati sangat2....
huh!....


pastu malam tadi berkejar2 plak hantar cookies kat kak mar di shah Alam...
sian dia..lewat dah kami sampai..nasib baik dia okey....thanks kak mar..tahun depan boleh order lagi eh.....tu pun kalau aku jual algi le...huhu


pastu pagi tadi aku dah lambat....
Dzul macam biasala..menyakitkan hati pagi2...


entahla..hari nie aku rasa macam nak sepak orang..maybe sebab terlampau penat...

Hari nie nak kene gi Tanjung hantar lense dekat norgee....pastu esok aku nak rehhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Lantakla dzul nak kata apa...nak ajak gi mana2 pun aku takmo...nak berbuka dgn dia pun aku takmo
Sebab aku sakit hati....

Nanti kalau jumpe aku bergado je dengan dia..baik tak payah jumpa....

5 comments:

suezensuzanna said...

iskk...jgn gaduh2 nik..bykkan sbr k..be cool babe:)

btw..jg kesihatan..mcm bz sgt je tuh..sbr k

Queen said...

huhuhuh..sangat busy suezen..pinggang nie pun dah sakit balik..

fazemy said...

Kalutnya hidup ko Nik. AKak baca pun blh jd penat. Dah dah cool dulu. Jgn terkejar sana sini. InsyaAllah smua persiapan nnti akan berjalan dgn lancar. Persiapan kawin mahupun raya. Jgn pikir2 sgt. Tu yg kalut nak kena buat smuanya. Buat slow..insyaAllah selamat. Akak doakan yg terbaek buat korg berdua k.

balqissy said...

b cool, sis ^.^

Queen said...

hahahaha...tuela..memang kalut sangat.....

tapi alhamdulillah...dah selesai beberapa...so nie dah dua hari saya merehatkan diri kat rumah....hari khamis maybe ada meeting lagi..hihi

Related Posts with Thumbnails