Thursday, September 24, 2009

HP Baru utk Dzul


handphone dzul kan dah hilang...

jadinya semalam misi membeli hp baru....... ya...walaupun tujuan asal adalah nak beli hp nokia macam yang hilang tu...tapi akhirnya decide nak beli yang ok sikit....

so, lepas pikir2...kami pun beli hp nie...






walaupun mahal sikit..tapi takpela....pikir, at least salah seorang dari kami ada hp yang ok sikit. Sebenarnya semalam HP k770i yang saya dah rosakkan dulu tu murah jer..tak sampai rm600...

tapi semacam fobia plak..lagipun hp tu banyak kenangan....
so masa orang tu offer hp tu..rasa tak nak la sesangat...sebak je rasa....

tapi rasanya nanti kalau ada rezeki..dah habis bayar segala hutang piutang, aku akan beli jugak hp tu.....
Italic

lagi.....sesiapa nak jual hp nokia classic 3210, second...saya nak beli.....kalau ada kawan2 nak jual ke....

erm... tue jelah nak cerita kot....

sekian....


p/s : masih lagi sebak mengenangkan hp k770i saya tu..huhu


2 comments:

suezensuzanna said...

3210?? sgt klasik... :D..slamat ari raye nik:)

Queen said...

sebenarnya hentam jer die nyer model..wakakkakaakak....lupe la suezen...

Related Posts with Thumbnails