Friday, September 18, 2009

merabak kan poket...


semalam lepas sit down diskusi sekejap..pastu max aka abu dzar samapai dengan sepupu dia...atas permintaan max,
dzul pun bawakla diorang berjalan ke danau kota...

dah berjalan ke sana kan..pastu baru dapat duit contact lense semua kan...harusla aku terbelanja...
huhu

tapi okeyla..just beli kasut crocs cap ikan..hihi...dua pasang
satu untuk hanim..satu untuk aku...
yela..kasut aku dah takde tapak kot..jap gi tergolek sape nak jawap...


pastu belikan kat hanim sebab bayon haritu beli kasut kat cah lagi cah dah ade sandal raya....tapi tak beli kat hanim...
sian je aku tgk adik aku sorang tu...dia still budak lagi la walaupun dah cecah darjah 5....
budak..inilah meriahnya raya...

aku pun beli la kat dia satu....hope dia suka la..dia punyer kaler black...









pastu jalan2 tgk sling bag utk pergi honeymoon..alallalallaa...hihihi...berkenan dgn yang macam nieyh...







pastu entah camner terbeli yang macam nie..tapi kaler black&white dan lebih kecik sikit







tapi still santek....dan aku lebih prefer yang aku beli nieyh sebab takdelah cop brand die besar2 kan....hahahhaa..maklumla..aku rasa semua pun tahu aku kedekut dan sangat tak suka membeli jenama kan....
cuma memang suka dgn shape dia....

sangat santek okeyh..




tapi kalau macam nie pun santek kan....





so semalam dah habis dekat rm100...hihi...tapi takpela...beli keperluan...

malam nie nak repeat lagi..kat Jalan TAR plak...
so, segala cash yang ada kat tgn harus tinggalkan kat rumah atau masukkan dalam bank...baru boleh pergi....
cuma bawak rm50 - rm100 incase jumpe tudung rm5 ke....
ade baju yang ok dan affordable ke...

then FULL STOP!...hihiiihihi...

dan semalam dzul berjaya tak beli apa2 pun waima t-shirt....
yela..sebab dia tgh usha nak beli kasut utk nikah...dan kasut dia lebih banyak dari aku kot..huhu




2 comments:

suezensuzanna said...

wahh...slamat ari raye yer nik:)...hehhe....shopping huh...bestnyer...

Queen said...

window shopping..beli hanya keperluan..ahhhahahaha..

thanks suezen..selamat berhari raya!

Related Posts with Thumbnails