Wednesday, September 23, 2009

Highway KLIA-Nilai-LDP







sebelum aku bercerita pasal Hari Raya beserta gambar2 gojes itu...aku nak share something....

Semalam Enche tunang datang beraya rumah...okla...heppi...pastu terus balik PJ sekali dgn dia...

lepas hantar ain..kitorang decide nak singah tempat utk outdoor shoot kitorang.

Santekkk......tapi itu bukan yang aku nak ceritakan nie..

Pastu masa dah nak balik...baru Dzul perasan zip poket handphone die terbukak dan handphone dia sudah TIADA!!!!

selepas puas rewind..hari makin gelap..kitorang decide nak patah balik.

Kitorang pusing dekat Highway KLIA-Nilai_putrajaya sebanyak 5 kali pusingan lengkap....

dan dzul bawak motor dia cuma 5-20km sejam sahaja......

note : dzul bawak motor..aku bawak kereta.....


dari petang sampai kul 12 malam kitorang cari....
last2 sebab kaki dzul dah cramp..pinggang aku dah patah.....

kitorang tawakkal jerla kat Allah SWT....balik damansara...

sampai jer rumah.aku terus bpooom.....tido....



hari nie nak pergi amik simcard baru dan juga nak pergi beli handphone baru....
sian dzul.....


so sape2 yang ade melalui highway klia-nilai-putrajaya......
kalau ada jumpe handphone nokia classic yang macam nieyh,,kaler putih...





tolong pulangkan walaupun hancur.......
dalam tu banyak gambar2 kenangan yang tak sempat ditransfer lagi......



sekian...

huhuhu....



p/s : masih tiada mood nak ber'blog' sebab kejadian semalam..................

2 comments:

NaZRiN said...

CHECK IT OUT!! http://nicephonenumbers.blogspot.com/ SPREAD IT AROUND!! TELL UR FMLY AND FRENS!! BOOKMARK THIS LINK!! LINK MY BLOG PLEASEE

NaZRiN said...

CHECK IT OUT!! http://nicephonenumbers.blogspot.com/ SPREAD IT AROUND!! TELL UR FMLY AND FRENS!! BOOKMARK THIS LINK!! LINK MY BLOG PLEASEE

Related Posts with Thumbnails