Wednesday, December 15, 2010

Bonjol2

Kalau dulu ada bonjol je terus work out dan diet..  Masa dah kawen..lagi kuat la berbonjol2 kan...
Tapi dah malas nak work out...  Cuma kawal selera makna ..insyaAllah bonjol tu hilang..

Tapi semalam sangat excited bile Yabang notice 'bonjol' itu makin membonjol..

Yeay....  danlagi terang dan bersuluh..  bonjol tu memang so much different dari bonjol yang sbeelum ni..

Bahagia.. =)


Oleh sebab dah naik bonjol semalam..  Hari ni Yabang belanja coklat Cadburry Bar ROAST ALMOND...  motif bagi makan ALMOND..  nak anak cerdik tak macam mak die yang ada bengap sikit nieyh..

muehehehheh






Psssttt...alahan terkini..tak boleh bau dan makan makanan bergoreng..bau orang goreng CKT pun rasa nak jeluak..  Tapi normal ke alahan berubah2 gini?..macam pelik je

7 comments:

i_sofia said...

suka jugak!!! =) tunggu nnti bila baby dah start summersault.. lagi best.
alahan tu x pelik rasanya, sbb setiap kita ada alahan masing2 (ikut badan). sofia dulu xleh bau org masak masakan bersantan. tp boleh je makan gula segala. ha. pelik jugak kan??? ..

PuteriKureKure said...

hehe. tunggu la 4-5 bulan lagi. amsa tu nak cukur kat bawah pon dah kena minta tolong yabang. hehe.

Softtouch [Hanim] said...

xpleiklah nik..mmg berubah2 alahan dia..jgn risau ok..

Ati Masrif said...

biasalah tu..uwek..uwek

tapi mkn hati2
lepas due byk lg bonjol2..haha

dd dudu said...

ooo akak ngandung ye.. hehe dd ketinggalan ketapi rupenyee ;p

take care!!

psst. akak bawak nangke ke ofis ke hari ni? hik2

Pinky Angel said...

dulu kalo ada org masak, tak kira la masak apa.. sembunyi dlm bilik, sumbat segala lubang yg leh masuk bau ngan kain. pastu standby dpn toilet nak muntah. hehe..

Just Call Me Bitt said...

pelik pon merupakan satu alahan...ahahhaa

Related Posts with Thumbnails