Tuesday, December 28, 2010

I promise

I promise i wont blog about it..  ye yabang..saya promise..  sebab saya takmo jadi childish..  gado pasal insurance is sooo much funny..  tak sangka jadi teruk kan..

hahahha...

hanya sebab nak renew insurance pun boleh bergado...kelakor...

i keep u becoz u r my agent..  so now u r not la..so remove/block jela..  sebab dari dulu pun tak suke u stay on my page..hihi..

bye2...

8 comments:

atty's said...

kenapa nie nik?

Reen Tart Nenas said...

nie marah ke sedih? :p

gadisBunga said...

aiseymen...

cikbedahlaser said...

ni ke pasal angin2 pg td?? uhuhuhhu x pasal ai kena marah... setel lom masalah renew ko tu??

Ati Masrif said...

saper yek??

marah2 biasalah ..org pregnant ni

Emy Omar said...

sapa yang buat awak marah ni..sabar ye

Just Call Me Bitt said...

agent lama terjah blog nik ka?? selain jadi agent ins..dia agent stalker gak kot...hehe wahh kalo dia baca saya yg komen??? pengsann kena attackkk...cabooottttt

fazemy said...

Laki akak pernah kena tipu dgn agen insurans. Kwn sndiri plak tu. AMbik duit kita pastu main blah je. Skrg ni jumpa dia buat mcm tak pernah tipu org. Diorg ni jd agen insurans sbb tak dpt keje lain...tp tolongla keje elok2 sikit. jgn pentingkan diri sndiri. Nak komisyen je...bkn nak jaga kebajikan kita.

Related Posts with Thumbnails