Wednesday, December 8, 2010

Movie Marathon - Harry Potter dan Ngangkung

Sejak buat bisnes ni..memang takde masa la nak pi tgk wayang ke.. nak pi jalan2 ke..  Memang dah takde masa langsung...

Lepas hectic weekend yang lepas..sampai kaki kebas2 tak boleh berdiri...(masa tu pikir dis week will be the last hectic week..i'm done)...

So after settle semua...Hari Isnin adalah hari cuti...  Amik cuti...


Plan nak pi karaoke...  Tapi Dzul malas masuk KL..  Ciss disitu..  Jadi decide nak pergi The Curve je..layan tgk Harry Potter (I"M A BIG FAN OF HARRY POTTER!!!!)...

Habis je tgk Harry Potter...Dzul ajak plak tgk Ngangkung..  Cuma beza setengah jam je..  Tengok Ngangkung pulak..


Harry Potter macam biasa adalah sangat best..  Tak sabar nak tunggu next cerita keluar awal tahun depan...
Tapi aku tak puas hati sebab Harry aku rasa knapa otak die lembap sangat..kan si Voldemort tu dah dapat WAND tu...benci betol tau....


Then layan cerita Ngangkung..  This one memang sape rasa nak pi tengok sile la..  Saya pun rasa pelik sebab boleh duk layan Ngangkung tu..  First time tengok cerita Melayu kat wayang kot...  Dulu ada la tengok..  Yang Sharifah Amani tu berlakon..  Tapi yang tu free tiket..  Ni Ngangkung ni den boli..

Memang best..  cerita santai..  Boleh bawak anak2 pergi tengok..  sebab dlama wayang tu akan jadi sangat bising dengan gelak tawa..  So kalau budak2 nak gelak2 pun no hal..
Cerita yang sangat lite..  Tapi ada mesej sendiri..

Memang recommended........hehehhee....


Ok..dah..limit dah tgk screen..ada sikit lagi nak termuntah ni...

Bye

Pssttt..next entry maybe pasal kimi sunat dan pasal lelaki dayus angkat tangan pukul2..benci..benci

9 comments:

mama tisya said...

smp 2 skali tgk movie dlm 1 hari ye..kita pernh gk tp time study dlu..hehehe

PuteriKureKure said...

wah2...kita dah lama tak tgk wayang. apa lagi marathon wayang. dulu masa study kat penang slalu la wat benda2 camni. kadang2 sampai satu citer tgk 2 kali kalau dah best sangat. haha.

chenta said...

lepas ni g tengok rapunzel n narnia ye..best!sama mcm harry potter..heheheh

eynda said...

Bila la nak boleh masuk cinema...tunggu DVD aje la :-D

Emy Omar said...

Wa...hebat sungguh ye 2 movie dalam 1 hari

cikbedahlaser said...

waaa nak wat movie meraton gak la... cam best je

atty's said...

kty pun penah tgk movie marathon..
dah mcm beku badan masa tu dok dlm aircond

~mrs azmi~ said...

memang harry porter part 1 tu citer agak lembab sikit.. aritu tgk tapi sebab tak puas ati balik bukak novel baca dari mula sampai abes! baru puas ati.. hihi

gadisBunga said...

kat the curve kan ada red box...

Related Posts with Thumbnails