Thursday, December 16, 2010

Soalan Mama 1

Ko nanti anak nak buat ke buai2 ni?
Sambil mulut mengarah pada buaian yang saya duk punggah dari dalam kereta

Mestilah mama..  Benda free..  Tinggal gubah je..  Buat kasik grand la..  =)
Barang2 semua dah ada..  Bunga telur masa kahwin harituh pun ada lebih kan?..Kita habiskan jela..  Takde bazir2.


Jawapan tu diakhiri dengan senyuman je...

Yes...  walaupun anak saya lambat lagi nak keluar..  Tapi saya dah plan dah...  Stage nanti bagi besar sikit..  Lepas tu buat ada kelambu dgn flower stand kiri kanan...

Ni duk tengok2 design bunga telur bebear.,  Kalau larat maybe buat slow2..  Dapat dalam seratus jadila..
Kalau tak larat takdela nak tempah kot..  Rasanya larat..sebab kalau tgk tu simple je..  Sambil tgk TV boleh buat..

GRAND?..  pedulik la..kata tokey baby cradle..  kan...Barang2 semua recycle je..  =)
Apa ada hal..  Cuma tak boleh buat time dalam pantang la..kene tunggu dah tak pantang..  Baru larat nak angkat barang itu ini..Hehehehhe.e....  Majlis tetap maintain simple..  Takde khemah2... (Kalau ada pun tu atas parents la)....  Cuma nampak la GAH sebab siap bercradle bagai dengan kelambu2..  Ko ado?

Muehehhehehhe




pssstt..layankan jela mak buyong ni berangan.. 

10 comments:

Nafisa81 said...

uishh...mesti...kalau kat pahang kena naik buai bunga2..siap nyanyi2 bagai..

~mrs azmi~ said...

kate anak sulong kanns.. mestila excited!

Mimy Hamid said...

yer ar ko tokei kannnnnn...harus buat utk anak..buat kat anak org je...turn anak sndri la

atty's said...

buat je nik..dulik apa org kata.
tak sabar nak tgk camne hasilnya nanti

Dee said...

kata tokei..kasi pulunlah buat cantik2..hahaha..

Softtouch [Hanim] said...

anak nik haruslah grand bagai...kata tokei cradle..xsabar nk tgk sbb nik ni kreatp orgnya....best best best

h4ni3 said...

salam kenal..

wah.. bertuah baby nik nanti.. semoga segalanya dipermudahkan =)

err.. camne nak buat kaler kat background tulisan tu?

aYu said...

waa..musti cute decoration buai tu kan...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

waaaa....

gud planning !

sal said...

salam ziarah..nice entry

Related Posts with Thumbnails