Thursday, February 18, 2010

Aku tengah sibuk ni....

Ya..aku tengah sibuk..kemas rumah, basuh baju, susun gambar, edit gambar .......

untuk update blog...

aku taknak nanti di tegur oleh si Eryn lagi....


"haihh kne rajin laaaa"




Betul tu..nuffnang nak income..tapi update malas....

Bukan malas...busy.....ok kawan-kawan.....ini sticky mmode sementara saya menyiapkan segala macam kerja rumah...nanti dah setel akan update....

antara update-update untuk minggu ini

1)Honeymoon Bali Island Day Three, For, Five
ini entry dah nak basi..tapi tetap kene update...banyak lagi belum share

2)Breakfast yang saya buat beberapa hari yang sudah ini
lebih banyak gambar breakfast yang berulang-ulang tapi still look yummy!

3) Entry bercuti ke Pantai Balok, Kuantan
ini seminggu selepas pulang dari Bali
4) Entry bercuti ke Port Dickson, family Day sempena CNY 5) Entry bercuti ke Ulu Yam, Family Day sempena CNY 6) Entry-entry sampingan........


See....saya sangat busy...

Apa yang membuatkan saya busy?

- melayankan sakit tekak dan demam selsema ni
- melipat gunung ganang
- menjemur baju
- sapu sampah
- basuh pinggan
- masak
- mop lantai....



haiz....agak-agak kalau saya pregnant kena tak buat semua kerja-kerja ni? Kadang-kadang saya cemburu tengok ada wife yang rileks dibantu suami... Suami saya kan KOMANDO...mana nak kasihan tengok isteri dia tertonggeng-tonggeng...Kalau patah pinggang ke, luka ke, baru nak kasihan..Setakat sakit dalaman, urat sakit, dia tengok sahajalah...

Kata KOMANDO....


credit to owner


Kawan-kawan, ramai yang saya tak sempat nak blogwalking lagi....dan banyak komen tak berbalas....Nanti ya....


credit to owner

p/s : nak sahaja bertukar jadi biawak KOMODO......eh..tak baik merungut..tu semua pahala tau...Sila jeles dengan saya yang dapat pahala berganda-ganda ..ammmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn..........ekekekkeke

7 comments:

Jemari Seni said...

Alllaaa... dik! perlu ker letak gamba biawok komodo tu...eeeiii!!! naik bulu tengkuk hakak leerrr!!!

Watierman, rmanbkr said...

Tak ade jelesnya Dik Nik ooi..dah bertahun2 hidup Akak...menguruskan semua tu....lalalalala.....dont worry be happy!

fatenton said...

hehehee
pengantin baru mmg byk keje lah kan :D

Queen said...

kak ogy : ekekekke

kak watierman : :p

fatenton : ya..betul..padahal takdelah banyak mana..nampak sangat tak biasa..wakakkaka

Queen said...

kak ogy : ekekekke

kak watierman : :p

fatenton : ya..betul..padahal takdelah banyak mana..nampak sangat tak biasa..wakakkaka

Queen said...

kak ogy : ekekekke

kak watierman : :p

fatenton : ya..betul..padahal takdelah banyak mana..nampak sangat tak biasa..wakakkaka

gO mi NaM said...

terkejut sy bile scroll ke bwh..biawak beso nye..boleh terpensan jap kul 4 pg neh..

Related Posts with Thumbnails