Tuesday, February 9, 2010

Honeymoon to Bali Island - Day Two part 3

Fuuuh...untuk hari kedua kami berjalan, terpaksa buat sampai 3 part... Ok, part terakhir untuk perjalanan kami di Bali hari kedua ialah.......


Tanah Lot Temple. Untuk menyaksikan Sunset.
Layan gambar sahajalah. Memang cantik, dengan ombak kuat. Tapi tidak kelihatan sunsetnya sebab cuaca hujan gerimis. Tapi angin subhanallah kuatnya. Sampai tak terlarat aku nak betulkan letak tudung ni.


















Pak Isme tawarkan pada kami untuk menyaksikan Kecak dance. Tapi kami menolak dengan baik. Mungkin lain kali kami datang lagi dan boleh menyaksikan kecak dance ini.


Selesai, kami balik ke hotel, mandi, rehat sebentar. Pak Isme menjemput kami untuk makan malam. Kami makan malam di Plengkung Restaurant. Makan Gurami Goreng, Kangkung celur, Nasi putih, Air Teh Es, Mango Juice. Total Rp 73,000.... nasib baik sedap. Ekekekekke

Bali ke hotel dan lepak-lepak di beranda sambil menikmati mee maggie.... Maaf ya, tiada gambar..saya seksi...ekekekkeke Then terus ZZZzzzzzzZZZZzzzzz




p/s : akhirnya habis jugak pengembaraan hari yang kedua. Nantikan hari ketiga, ke empat dan kelima! Maaf juga sebab gambar-gambar di atas agak kureng editting nya..buat dalam bilik gelap..mata pun dah gelap..ahahaha..redho jerla

5 comments:

puterikurekure said...

canteknyaaaaaaaa!!!!!!!!

Dee said...

cantik giler ar gambar2nya..orgnya pun cantik gak..hehehe..

fazemy said...

cantikla Nikkkkk...smua cantik2...

mYpRecious said...

alahai canteknye pemandangan..

bile jaman nak sampai sini eaa.. =)

btw, both of u look so romantic.. =P

fatenton said...

saya selalu dgr klu nak pegi bali ni deal dgn pak Isme ni..
Bali sgt cantik.. :)

Related Posts with Thumbnails