Saturday, February 20, 2010

Semasa saya tidur..

semalam saya tidur dengan nyenyak. Walaupun cuaca panas. Walaupun rumah tak berkemas. Tapi saya tidur nyenyak. Saya demam selsema dan sakit tekak... Biar pun guruh berdentum, kilat memancar di luar, saya langsung tak sedar. Penangan demam ini benar-benar membuatkan badan saya menolak apa jua pekerjaan.

Tapi ada sesuatu yang terjadi waktu saya tidur. Apa dia?



Tengoklah unique visitor saya.....45 visitor... MasyaAllah...Memang saya terkejut.... Tak pernah saya dapat seramai itu....Memang syukur banyak-banyak.

Dan kali ini sekali lagi kak eynda menjuarai untuk referrer yang memberi unique visitor tertinggi. 78 tu.... waaahhh...sangat seronok....




Walaupun saya tahu, ramai lagi rakan-rakan yang memberikan link saya kepada kawan-kawan, yang menempel link saya yang tak seberapa ini di blog masing-masing. Tapi penangan kak eynda memang cukup hebat. Carta ke dua itu membuktikannya...

Tapi saya yakin dan pasti, sebenarnya dalam hidup berblogging ini, semuanya adalah sokongan dari kawan-kawan. Dari pembaca. Walaupun mereka ini mungkin tergolong dalam golongan orang yang selalu menjengah dan tinggalkan komen. Ada juga yang datang menjengah tapi tiada komen. Ada yang jarang-jarang menjengah, ada yang jadi follower, ada yang letakkan link di blog masing-masing, ada yang tak follow, tak letak link tapi selalu mengikuti perkembangan blog....


Saya,
DESIRE QUEEN
mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua.
Saya sangat terharu di atas sokongan anda semua
ikhlas dan tulus dari hati ini...
Terima Kasih Blogger!!!



Di Blog,
Kita bertukar cerita. Kita membina ikatan silaturrahim sesama kita.
Kita belajar pelbagai benda.
Lalu sama-sama kita mengukuhkan dan mengeratkannya.
Aku tidak mengenali engkau, engkau juga tidak mengenali aku
Aku tidak pernah melihat seraut wajahmu
Aku tidak pernah sempat menghulur salam
Namun kita mesra, kita rapat, kita saudara.
Aku,
Di kritik, di sayangi, di tegur menerusi ruangan yang sempit dan kecil ini.
Kita,
berkongsi segalanya di ruang sempit ini,
Aku,
Ingin melihat dunia dari sudut yang berbeza
dan ruangan sempit ini menjadi medium untuk aku menzahirkannya.
Kita,
memeterai sebuah ikatan persaudaraan
DI RUANG SEMPIT INI




p/s : thanks to kak eynda yang meng emailkan kepada saya print screen tersebut..thanks a lot kak!...Sila lah terima entry yang emo dan sedih dari budak demam ini...sob..sob..emo..emo..

6 comments:

Ah Fatt said...

aku pun tak pernah sekali 45
haha

eynda said...

Hehe...akak pulak terlebih teruja terketar-ketar print screen takut screen tu hilang haha...tahniah...mesti bertambah kenalan lepas ni ;-)

puterikurekure said...

get well soon k!

comel je siap berpuisi segala.

LiNda said...

wahhh... terharu saya membacanya . huhuuuuu

Apapun... cepat sembuh oke !

Dee said...

dasatlah ko queen..mesti nuff kencang nih..kehkehkeh..

dr emy..aku mengenalimu..rasa x rugi jenguk sini..n x pernah menyesal..

Queen said...

ah fatt : aku pun tak sangka..

kak eynda : ahaha..tuela..nasib baik akak tolong printkan..kenangan tu...

puteri kure2 : thanks...itu selari dgn mood emo...ekekke

kak linda : mekasih...emo punya pasal..terus keluar puisi..ahahhaa...

kak dee : takdela..tang gitu jugak..ekekke..takpe..yang penting trafik naik..pasni nuffnang ikhlas sikit nak bagi nik duit..ekekekke....

Related Posts with Thumbnails