Friday, July 9, 2010

5 in 1...bergabong...meletopsssssss

Cerita 1 

Yayang : Yabang...kenapa belakang Yabang merah?
Yabang : Mana merah?...mana?
Yayang : Ni..kat belakang badan nie..ade dua tompok merah..macam lebam pun ada...kenapa?..sape buat Yabang?...Kene air panas ke...
Yabang : Sambil membelek belakang badan di cermin......Owh...ini infection.....
Yayang : Infection?  Ha?..  Infection ape?....
Yabang : Yela...abang kan main gym....Otot pecah...
Yayang  : Infection?..Otot pecah?...
Yabang : yela...
Yayang : Ahahahahahhahahhaha...muaahahahahhahha...Bukan infection la...  Side effect.....
Yabang : Samela tu...  Infection otot pecah...
Yayang : bukan otot pecah la...Pecah lemak la...ahahahhahahha,.....ahahahhahahahha
Yabang : muka tak puas hati


*****************************************

Cerita 2

Yayang : Saya mix..mak saya cina..pak saya Melayu Kelantan, Suami saya minang...Melaka..
Pakcik : Kalau kamu darah cina..kenapa Yabang lagi putih dari kamu?
Yayang : errkkk....Siot je pakcik ni kan..lempang lelaju kang..


*****************************************


Cerita 3

Pagi2 yang indah..  Sambil bersiap..dengan cuma memakai seluar keduanya... Tanpa baju..  Yabang memeluk Yayang erat dari belakang...di depan cermin....

Yayang : Kenapa yayang lagi hitam dari abang?
Yabang : senyum lebar sampai bercantum kat belakang kepala...Hampessssssssss

Yayang takdelah hitam sangat...cuma saya putih kuning....Yabang putih merah....  Bak kata kawan2 dia..  vavi Merah....saya tak kata..  Kawan2 dia yang kata..ish..ish..ish...  pasangannya si Vavi Pink ade kat Kuantan...ahahahhahahaha


*****************************************

Cerita 4

Tahukah anda..  Kiwi yang belum cukup masak sangat masam seperti masamnya mangga epal yang sedap di cicah dengan kicap cili...  Dan ianya juga sama tajam dengan nenas..  Sebab bila saya makan 2 hari lepas..  Masam..sedap la..  Tak lama lepas tu lidah rasa dedar..  Ketajamannya menyerupai nenas..  ALamak....  Orang kata..kalau pregnant tak boleh makan tapai..  Nenas...  Kiwi = Nenas = tak boleh makan..

Huhuhu..tawakal jela...  (Gaya dah macam pregnant...ahaha..desyum..desyum..layankan sajork...)


*****************************************

Cerita 5
Yeay,...follower saya dah cecah seratus..ini adalah satu pencapaian yang membanggakan...Walaupun entry entah hape2...walaupun bahasa TUNGGANG LANGGANG..walaupun cuma ada entry sedey2....nanges2..emo2..marah2..keji dan sebagainya......kamu tetap menyokong ku..muahhhhaaaaa,......mekasih follower2 ku...muahhhhssssss ...LOVE YOU ALL...  tanpa anda semua siapalah saya yang hina dina ya maulana nie kanzzz..ngeeeeee (aku ade..ko ade?..takde....tapi aku blog picisan je..mana boleh lawan blog ko yang HEBAT gilos tu...berlagak macam kau tau segalanya tentang blog..chittt  poddddah! orang ada blog..sebok nak berblog jugak...shooh...shooh..najis dowh!)


*****************************************


ppppssssttttttttttt.....semalam pi pasang pelamin...  tuan rumah dan adik beradik pandang sinis je...  Huhu..tapi bila dah siap..alhamdulillah..smeua pun puji cantik...  Huhu..  Ingat kat tempat lain boleh dapat ke pelamin mini RM200?..Ha?..Ha?..  Sabarjela..  seb baik result cantik..  So puas hati sebab dapat buktikan...Yesssss

9 comments:

atty's said...

salam queen..kira murah sgt dah pelamin tu rm200..nak ar tgk hasil.nya ..

A D I A said...

wah 5 cerita, bumper edition gitu hehe. suka cerita no. 2, comel je hehehe. biasa la kita pun selalu kena macam tu.

Queen said...

kak ty : boleh tengokkat Quiny Bridal..ngeeee..murahkan?..termurah di pasaran..hehehehe

ADIA : tau takpe..balas dendam semalam nan ado entry..agagagga

i_sofia said...

murah x semestinya x cantik kan?? menci kalau org yang slalu mempertikaikan murah = low quality. keep up ye!

LotsOfLove-Pearls said...

kisah happy dan menambah pengetahuan..

*pecah otot..?
terkezut den..

hehehe..

Dee said...

baca2 gelak..baca2 gelak..ujung2 ko hentam gak anon..akak sokak!!

mrs.ecam said...

klako la yabang ko tuh...kui3 niway urup kcik dlm kurungan kt bwh tu ko tujukn kt spe??? abes dh aku kcikkn mata nk bce tau...nsb bek mata aku elokk lg leh bce...ngeh3

Queen said...

i_sofia : setuju!..org kata alah membeli menang memakai..

LOL : me pun terkejut..agaagga

kak dee : yeay..yeay...tak hentam..i kan baik youuu...tak la evil sangat..agaga..kasik perli baeeek punya ja...

mrs ecam : ekekek..perli anon yang kutuk saya kak....gagagga

cheqna said...

hanya mampu gelak..
=)

Related Posts with Thumbnails