Monday, July 26, 2010

Contest Senyuman Menawan By Gyena Armani

Mek nak buat ayat sendiri memang dah tak sempat la..sebab banyak kerja plak kan....tapi memang nak join la (padahal sebab kene tag kan..agagagag)..

Manelah tahu ade luck..

Cik Chenta...saya copy paste je dari blog awak ye..Sebijik sejibon...edit ayat2 je sket2..


I telah ditag oleh Chenta untuk Contest Senyuman Menawan dari Gyena Armani. Meh tengok syarat-syaratnya.

- Be my follower. Done!!


- Penyertaan dari blogger lelaki & wanita di alu-alukan...tak kesah!!! - Me Allien buleh join ke?..agagaga

- Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juga di side bar ye...*utk copy right click mcm biasa saja then save image* - DONE!!





- Make a post about this contest.Explain la sikit psal contest ni.

Mek telah di TAG oleh cik Chenta.  Tapi tuela..memang all the way blur kalau bab nak pilih gambar.  Tapi seyes.  Lebihnya adalah segan sebab semua2 yang join pun menawan je.  Hati lelaki tgk tu cair je.  Mek sengaja tak nak bagi Yabang tau pasal contest ini sebab nanti pastinya hari2 dia akan melawat ke blog kalian2 semua untuk tengok senyuman menawan yang menggoda hati tu. Ekekek..  Btw..mekasih la kat tuan blog.  Rajin you buat contest ni.  Mek pun buat jugak..boleh klik SINI (sempat je promote..agagaggaga)

- Upload gambar "SENYUMAN MENAWAN" korang yang korang paling suke and korang rasa cantik. Edit ke x...Sume tu terpulang pada creativity masing2.

Cerita kan kenapa korang suke gamba tu. Make it interesting ok?


 ~Ini sebab ramai yang LIKE dalam facebook..heeee...ni antara my faveret pic also~

 ~ni antara my faveret pic..tengah bahagia...ngeee~


 ~Sayang..gambar ni agak blur..yang sharp punye kat rumah..malas nak godek~


  ~Reception sebelah Yabang~


  ~Reception sebelah Yabang~

  ~Reception sebelah Yabang~

~suka gambar ni jugak~

 ~dan  ni jugak~

~nie tengah bahagia sebab nak keluar dating~

~ni sebab dapat cuklat banyak2~

~nie feeling anak dara..heee~


~suka gambar ni jugak~










Pendek kata saya suka semua gambar2 di atas..  Banyak je yang saya suka lagi dan lagi..  Tapi kang letak banyak sangat kang orang kata over pulak kan...heee...  So cukuplah mek over takat nie je..  Me?..bukan jenis senyum menawan2 ni.  Lagi gila2 lagi best..  Tapi yang ni banyaknye spontaneous je sopan ..ngee...dan gambar2 ni hanya akan dapat bila saya selesa dgn enviroment dan juga tukang tangkap gambar itu sendiri..heeee...

Harap2 ada la chance menang kan..ngeeee


- Tag (2) dua orang kawan blogger korang.And make sure org yang di tag tu tahu yeee...Boleh la spread the words sikit kan about this contest.

  *Kak Emy (fazemy) - Nie sebab i rasa dia senyum memang menawan k!..persaingan sihat
  *Cik bedah laser ( aku tak pernah tgk dia cuba menawankan senyumannya..dis time mek nak tgk okeh..)...

- Leave your link below. (Means tinggalkan link kat blog gyena tu ye)

TARIKH TUTUP PENYERTAAN:



30 JULY 2010

Sempat lagi nieyh..
Semoga berjaya

Fuh kiri..fuh kanan,...

Heeeeyaaaah!!!

10 comments:

Yan said...

manyaknyerrrrrrr gambo yg dia suke...
yela orang comey...

cam akak ni terlebey comey tu yg segan nak buh dlm blog... ekekekekeke.

cikbedahlaser said...

wahahahhaaha kenyataan ko keji...waahahahahaah...

erkkk aku pon fikir..ade ke senyum yg menawan...aku rasa gedik je selalu nye...ekekekeekekekekk

Queen said...

kak yan : syok sendirik..banyak le...agaggaga

cik bedah : tau takpe...aku memang keji..agaga..segera buat..aggagga

A D I A said...

sweetnya snyuman :) suka pic baju kawin mrah putih tu, suci murni je nampak. byk pic ni, pning kepala judge nak pilih.

Gyena Chobitz Armani said...

holaaa

hamboi..sekali melambak u kasi gamba join contest ni...neway tak kesah..wish u gud luck wokey...tak saba nk tgu siapa pemenangnya ni..hihihi

Queen said...

ADIA : Maceh.,..heehhe..malas la nak rasa sesal sebab tak pertaruhkan gambar2 yang ada dalam FB..biarla pengadil je tentukan..agaggagga

Gyena : holaaa... ngee..mek pun tak sabar jugak..btw..biar senang u nak pilih mana yang u rasa menawan...ngeeee

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

banyaknya senyummmmmm...
semua gambar cantik2.


fuh-fuh-fuh-fuh-fuh-fuh-fuh-fuh... jampi lama2 sikit...

menang lah hendaknya..

LiNda said...

sweets... gud luck ok !

cheqna said...

good luck...=)

Gyena Chobitz Armani said...

hi..

morning...cik gyena singgah...dan para juri sedang buat terjahan..gud luck ya

Related Posts with Thumbnails