Friday, July 30, 2010

Tetiba ada anak gajah - 18sx - Budak kecik sila jauhi entry ini!

Pantas..Pantas....Update Pantas...

Pernah tengok anak gajah menyondol?...  Habesla..statement melangkaui sempadan hokeh....

Rasanya ada orang perasan tak blogni dah tak berupdate?..agaggaga...
Mek busy la...tak sempat...kalau sementara tunggu save ke hape kan, sempat la menaip entry pendek macam semalam...entry tiba-tiba...

Semalam balik lewat lagi.  Pukul 8 baru balik.  Keje tengah banyak.  Pastu si Jepun-san tu duk sibuk tukar design lagi padahal dah nak launch next week.  Nak kene ammend lagi the whole layout...Dah la PC ni makin LEMB...  Maklumlah...dah lama kot berjasa buat project '1' tu....

Agaknya orang tu dah kebuluran semalam..  Jadinya order Pizza saje.  Itu pun ade orang tu tamak..nak order sampai 2 regular pizza..  Tapi saya buat derk je...  Saya order je 1 regular...  Itupun jenuh nak habeskan...

Lepas makan..rehat jap...sambil beramas beramah mesra. (tetiba teringat ayat kak linda kansss..ngee)
Maklumlah...semalam hari apa kawan2?  Hari membunuh shitooonnn.......agaggaga...

Tapi ade plak orang tu dah pi berjanji dengan kawan2 bujang dia nak pi main bedminten....  APe da...

Walaupun dia dah janji dgn saya lagi lama untuk beramas mesra...  Sekali dia boleh gi janji dengan kawan dia untuk main bedminten..  Main plak start pukul 11 malam...Ape????

Huh..ini kene tukar strategi ni.  Bak kata mak saya...  Kalau lelaki dah tak moh..Atau kita dah tak berkehendak...Harus buat sesuatu.  MESTI...jangan dibiarkan...barulah rumah tangga rukun dan damai...

Ni antara TIPS yang saya baca dalam blog kak LINDA...  pastu ada ubah suai sikit la...yela..suami lain2...citarasa lain2 la kan...


  1. Ok..memula mandai wangi2..
  2. Pestu pakai baju tidur seksi style 'jarang' dgn opacity 25%....
  3. Pestu sikat rambut,..  Lampu ruang tamu kasi dim light je..  Ala2 silhouette gitu..
  4. Pestu sapu losyen...  Kat kaki...kat tangan dgn pergerakan perlahan....
  5. Ha..pastu dgn lirik mata yang tajam...  HARUS  offer nak sapu losyen kat badan dia tak...
  6. Nak?..  Bagus..umpan mengena..
  7. Dah sapu lotion?...  Confirm hati dia dah separuh nak pergi main bedminten.....
  8. Tapiiiii....  jangan larang...  RELAKAN dia pergi.
  9. Sebab isteri yang baik akan menyenangkan hati suami dia.  Isteri yang baik takkan buat suami dia rasa serba salah..
  10. UPDATE : Lagipun situasi ni bagus..baru la main bedminten pun ingat kat kita..tgk kiri ada kita..tgk kanan ada kita...tgk shuttle cock tu pun ingat kita....wallah!
  11. Takpe..umpan dah mengena...percayalah......(tetiba rasa cam Siti nur Haliza)
  12. Pestu bila dia dah pergi main bedminten...  Kasik tidur la..  Baru la ade tenaga...
  13. Jangan lupe..maintain dim light..  bilik kasik kemas dan wangi..
  14. Tidurlah dalam keadaan yang SOPAN...jangan tetiba melentang la...terkangkang la...rambut serabai la...confirm lari suami...


Ok...saya praktikkan semuanya....

nak tau?  Pukul 2 pagi



TIBA-TIBA  ADA ANAK GAJAH.....



Senyum2...sengeh2.......heeeee.....sengih ada maknaaaa

ehehehehe....dan hari ni....senyum je....  hari yang penuh ceria...

Ini kalau mak saya baca ni..harus la kene ceramah lagik..  Ala...  Agaknya ada orang jeles bini dia tak buat gitew....Sorry lah ye...ahahhahahhahha (gelak jahat)





psssstttttt...  Yabang bukan jenis tinggal bini kat rumah....biasanya dia kelek ke hulu ke hilir.  Itu yang bila tinggal kejap tu dia punya cas letrik ada lebih sikit....ngeeee..



NOTE :
Saya busy sampai next week...redha jela eh kalau entry tenggelam timbul...maklumlah..bila ada orang terlebih pandai..  JADUAL tak tau nak guna....macam hampagas ayam....aaarrrggghhhh...mencik dgn itu JEPUN....

8 comments:

Ezzah said...

hahahahahah....sy baca entry nih dok tersengih2 dah depan pc!!

ahahahahahah :P

teknik teknik teknikkkkk... :D

Dee said...

woi..ini entry MJ..astagfirullahalazim..mak ko mengucap..hehehe..

Pinky Angel said...

hahahaha..

lps dh ada baby ni quikie je manjang.. takut ada budak bgn

mrs.ecam said...

aku jeles sbb laki aku otosen...huh.....huhuhuhuhu

LiNda said...

vavava... amma !

umpan sudah mengena . memancing le jawapnya . muakakakaka

GREAT !

Just Call Me Bitt said...

wahakhakhakahkaha...abisss la nik

cikbedahlaser said...

errkkk.... malu2...

ahahahah

A D I A said...

haah entry MJ, mak baca tepuk dahi je heheh. asalkan berjaya taktik2 dan teknik2 tersebut ok la tu. janji halal hehe.

Related Posts with Thumbnails