Thursday, July 1, 2010

Over ko berlakon nok...buat biasa je tak bley ke?

Semalam berjaya tinggalkan internet..suka lah Yabang dapat bercengkerama dua org depan TV...tapi malangnya takde cerita best sangat semalam..

So..macam mana boleh tertengok cerita Hotel Mania..  and at the same time ade plak cerita mat salleh..ala...group Glee (koir) tu...dua2 jenis cerita musical....So secara tak sengaja telah comparekan kedua2 cerita.

Nampaknya filem Malaysia ni memang perlu kan anjakan paradigma..  Walaupun kau buat filem tu filem musikal..  pestu aku tau lah kau miming..  Tapi perlu ke buat mimik muka gitu?..Over k!..

Ala...sape tuh..yang pakai baju hijau pestu nak ngorat GF dia tu...muncung die tu over2 sampai saya pun naik jelak nengok..  Kalau saya lah jadi k pompuan tu..akan ku reject sebab hover...

Ala..tak best la..next.....kitorang layan Halaqah sentuhan nurani ke benda ntah...  Yang tu lagi syok...
Pestu sampaila kat part penceramah nurani tuh.. 

memang tersentuh nurani mek..  Sedih je..  Semalam pasal Rasulullah..  Penceramah tu dari Indonesia (kalau tak salah dua sesi yang lepas pun Indonesia jugak.maybe dah keparan diorang dalam bidang sentuhan nurani ni kan..)...

Memang syahdu..  Yabang dah mengalir air mata..  Dia kan emo..  Pestu jiwa dia lembut tau..walaupun luaran dia menggerunkan..tapi dalam ada taman..  Memang syahdu bila kita kenangkan junjungan besar kita Rasulullah SAW... Pestu masa penghayatan nurani tu..  saya cakapla kat Yabang...  Nak hayati jom kita tutup mata sama-sama..  Pestu kita dengar je..lagi tersentuh...

Masa tu yabang duduk menyandar kat peha saya je...saya plak baring....
Sekali yabang berpaling..tgk saya dah krooohhh..krooohhh..kroohhh...


Ahahahhaha...saya tertido beb..ahahahhahaha...

pagi tadi kene perli...

"pejam mata hayati konon..padanlah suruh pejam mata..kita ni hayatilah bagai..yang dia plak..pejam..pejam..terus tido kan..bertuah "..

"Ahahahhaha"


nasibla...perut dah kenyang..haruslah landing terus ZZZzzzzzZZZZzzzz.....







pssstt...semalam kenyang sangat berbuka dgn laksa, kebab roll, ayam goreng uncle bob, murtabak, air bandung cincau..meehun tak habes simpan dalam peti jela...agagagga

9 comments:

mrs.ecam said...

kih3 lawok ah ko...mmg btol2 hayati ek....smpi berdengkur2...ahaks

A D I A said...

mana boleh compare hotel maniac dgn glee, jauh beza hoccay heheh

baby berry said...

kih3...mcm2 la.. drama tu mmg cmtu sket..dh tau dh effect lebih dr lagu..kih3.

fazemy said...

Time halaqah tros kroh kroh yer..

Queen said...

mrs ecam : seyes tak sengaja..TERtido..ahahah

ADIA : boleh je..ahahah..takdelah..tetiba macam melua tgk dia terover..adeehh

baby berry : tuela..kalau dia buat macam biasa...menjiawai seperti biasa..takdelah terjegel mata mek..agagagga

kak emy : takde kira halaqah ke idak...memang nak tertido..kalau CSI ke...kartun ke..tamil ke...nak tertido tu..ku tidur jua...agagaggaa

Dee said...

ko ni mkn ke apa? jgn ikut nafsu..jgn kenyang sgt..hehehe..

Queen said...

kak dee : nik rasa ...dalam bertahun nie...niela first time nik ikutkan segala selera makan nik..huhu..dan dah 2 hari nik masih sakit peyot...huhu..namo dah makan banyak2 gini...selama ni duk makan utk hidup..sekali je try hidup utk makan..terus sakit peyot...

Just Call Me Bitt said...

hhahhahaha sangat menghayati! bab mamat over tu macam mana bleh jadi pelakon..heheh kompius i

Anonymous said...

bitt : yo tgk juga ke?over kan?..walaupun i tak minat dafi..tapi i rasa dafi pun tak over cam die..huhuhuu...mungkin dia mengahayati sangat kut

-queen-
malas nak sign in

Related Posts with Thumbnails