Monday, July 19, 2010

Quiny Bridal selangkah lagi maju ke depan

Ini copy paste je dari blog Quiny Bridal..heeeeeee


Alhamdulillah...

Dari tiada apa-apa..Quiny Bridal sekarang mula bertatih.  Perlahan-lahan mengatur langkah.  Mengharapkan ada suasana baru dan persaingan yang sihat.

Kami sedar, tanpa pelanggan-pelanggan yang mempercayai kami..kami tidak akan berada di kedudukan sekarang.  Walaupun belum gah..belum cukup utuh...tapi kami tetap berbangga kerana mampu memberikan yang terbaik untuk semua customer kami.

Kali ni kami terharu sekali lagi bila ada one of our guest..  Buat entry khas tentang kami di blog comelnya...
Rasa terharu sangat sebab kami bukanlah siapa2.  Tapi rasa terharu sebab ada orang yang menghargai setiap usaha dan sentuhan kami...  Thanks Reen.. thank you sooo much...  Speechless...  heee


Reen ni pun Bride to Be...  I think her wedding will be some where around November..  heee...
So harap semua perancangan untuk Majlis Reen berjalan lancar...


Ini lah link entry tu..



Masa baca entry Reen..rasa terharu sangat2..  Thanks a lot reen...

Reen jual tart nenas tau..  my favourite..  Tak sabar nak try tart nenas dia,.  dah lama tak try tart nenas yang sedap dan fresh..  Siapa-siapa yang nak order untuk raya...  Masih sempat lagi..order closed esok tau!...(20 Julai)


UPDATE !...

Ini pulak dari previous customer kami..  Sofiah Jasni..
Layan entry jerla dulu ye..

http://sayekami.blogspot.com/2010/07/p-r-o-m-o-again.html

4 comments:

cheqna said...

salam
cheqna dah pos tau...
dapat bagitahu ye
enjoy ur day =)

Dee said...

nti gi blog dia n baca..hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

semoga berjayalah hendaknya..

sikit2 lama2 jadi bukit..

atty's said...

semoga Quiny Bridal bertambah maju jaya ..

Related Posts with Thumbnails