Friday, July 23, 2010

Wedding Theme / Tema Majlis Perkahwinan

Semua orang pasti mengimpikan majlis perkahwinan yang best...yang indah..memorable..

Dan setiap orang pun ada definisi tersendiri utk mencipta majlis perkahwinan yang memorable ni kan..

Ada yang suka tradisional style..macam ni
(credit to : HERE)


Ada yang suka english style
(pic credit to : HERE)
Yang ni, Quiny Bridal tengah cari sesiapa yang nak style open concept wedding garden at Horses Club..harga dijamin murah berbanding horse club lain...sambil buat majlissambil beramal pada anak yatim..
Do contact Quiny Bridal for more info
Cess..sempat je promote..ngeee


Ada yang suka tropical
(pic credit to : HERE)

ada yang suka simple plain...
(pic credit to : HERE)


Tapi tu semua dah biasa...

Ha..ini idea untuk sape yang suke kelainan.. sila baca KELAINAN dalam majlis perkahwinan mereka...CONFIRM MEMORABLE sampai mati....  CONFIRM...ahahahhaaha

(all picture and content below : credit to : http://www.uphaa.com/blog/index.php/wedding-themes/)


Superhero Style






Pimp Style


Boba Fett Style


Star Trek Style


Shrek Style



Katamari Damacy Style


Samurai Style


Military Style











Clown Style



Gothic Style



Star Wars Style



Playboy Style




Ahahah..yang SHREK tu macam best nak try..ahahahha....ok2..selamat mencuba....




pssssttttttttttt saya tak bertanggung jawab k kalau ada yang pilih style2 di atas...ahahha...mek tak tanggung....wakakakkakakka

5 comments:

Pinky Angel said...

*pengsan*

sporting gila diorang nih. hahahaha..

err..dulu pernah terpikir nak wat gothic wedding dpn coloseum kt rome. seb baik xjadi. hahahahhaa

suezen said...

plg suke theme playboy tuh

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Krina nak mmacam zaman Dinasti Ming.

nak gak ikut susur galur.. hehe..



*psst: queen, kRina confem xleh bukak blog ni kat ofis. hang sejak tukar template maroon ni.

kat umah boleh pulak tapi loading lambat jugak.

tak bezz bila xleh balas komen.malam paham2 jelah...kengkadang ingat-kengkadang lupa..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Krina nak mmacam zaman Dinasti Ming.

nak gak ikut susur galur.. hehe..



*psst: queen, kRina confem xleh bukak blog ni kat ofis. hang sejak tukar template maroon ni.

kat umah boleh pulak tapi loading lambat jugak.

tak bezz bila xleh balas komen.malam paham2 jelah...kengkadang ingat-kengkadang lupa..

Queen said...

pinky : sporting kan...best woo

suezen : ahahaha....yang tu pun best gak...babe ramai2..ngee

kak rina : yeke?..nik try tukar background lain..huhu

Related Posts with Thumbnails