Thursday, July 1, 2010

Muntah tgk gambar banyak?Pedulik....

Harituh ada hutang gambar pergi kenduri kan...

Ha..meh kali ni entry layan gambor je..

mula2 kita layan gambar kenduri pakcik ajam katputrajaya..  dia ni pengarah SPA....tapi tak de makna kabel2 ye...tetap kene mohon macam org lain juga,...



Pastu ni pulak kenduri kawan lama saya..hari sabtu..muke memang comot sebab pagi tu ade job di sri serdang..agagagga....

Gambar semua tak edit pun...malas la pulak tetiba kan....

Ok..ni pulak job harituh..saje nak selit kat sini....


~the handbouquet~



~Pelamin Mini~




~Makeup (before)~ 



~Makeup (halfway)~ 


~Makeup (done)~

~Sila abaikan jurumekap yang comot tu ye..=) ~


Ha..lepas-lepas i kalau ade sesiapa nak tengok hasil kerja saya..boleh tgk kat blog ni

11 comments:

~♥ iella ♥~ said...

cantek semua pengantin2...

fazemy said...

Cun2 pengantin...rasa nak kawin je lg skali..lalala

Queen said...

iella : cun kan..tu namanya seri pengantin..ngeee

kak emy : ye..mari kita kawin lagi sekali

Queen said...

iella : cun kan..tu namanya seri pengantin..ngeee

kak emy : ye..mari kita kawin lagi sekali

Dee said...

lawa pengantin2 tu dimekapkan..nik..ko ni mcm org baru bercintalah..cuba tgk muka ko..hehehe..

Pinky Angel said...

eh,apsal byk gambar2 ni byk saya dh tgk?
rupa2nya saya ni stalker tetap blog n FB nik. hahahaha

cheqna said...

wah cantik cantik
sedang berangan nih..lalalala

Anonymous said...

cehqna : saya pun berangan jap..agagagag

pinky angel : ahaha...stalker baik takpe..stalker takbaik tak mo...agagaggaga

kak dee : makeup..semua pun boleh lawa kak dee...tapi memang diorang lawa la...agagaga...nape dgn muka saya..elaborate please...huhuhuh

queen
malas nak sign in

LiNda said...

Dahlah malas nak edit gamba ..

nak sign in pun awak malas..

dah sah ! memang dilanda kemalasan yang melampau .. hahaha

Anonymous said...

kak linda ; nak edit malas sebab memang MALAS..nak sign in malas sebab network problem..dapat komen pun syukooooor banyak2...agagaggaa

cikbedahlaser said...

superb...sigh...jeles..
chaiyok2....

tu ke pelamin yg erk...yg korang cerita aritu? dpt aku byg kan ...

Related Posts with Thumbnails