Monday, January 17, 2011

Mengidam

Semalm sempatla singgah ke rumah cik...rindu dekat cik...
Walaupun sampai rumah cik dah lewat....siap sesat2 lagi..tapi ok la..sampai juga kan..

Semalam ke mana?

Semalam kami ke Putrajaya...  mekap dan shoot gambar org outdoor.... 

Lepas tu dari Putrajaya...  konon nak ikut Amir (2nd photoghrapher) balik ikut merab...sekali Amir ikut jalan yang tak sama macam ku imagine...ku imagine merab luar yang jalan roller coaster..  sekali tgk tembus kat Kg Dato Abu bakar baginda..berpusing cari jalan nak balik BBST..  seb baik jumpe..hahahha..horror siot..

Sampai ruamh cik borak2..makan2...
Cik adela tanya nak makan ape2 tak..burger ke?...(macam tau2 je faveret saya skang burger..) ..tapi Yabang laju je remind....2 3 hari lepas makan macam2 tak jaga..kambing la..ayam la..daging la..BBQ la...owh ya..hampir lupa..hahahhaa

Cik cakap..kalau mengidam nak makan apa2 bg tau la...owh..terharu disitu..

tapi saya baru lepas makan..so geleng jela...  takde rasa nak makan pape pulak masa tu

Lepas tu adik2 kuarkan pulut belen bfast pagi tu..makan dgn kelapa parut..oo...sedaaaappp...

Mule la terbayang...sedapnya kalau ada KETUPAT SOTONG...uishh..sedaaaaaaaappppppp.....

Pinjam blog NI punye..maceh tuan blog..siap ade resipi u...


Pastu tengok balik pulut dlaam periuk cik tu..

Terbayang pulak..sedapnyaaa kalau dapat makan PULUT dengan DURIAN..letak SANTAN MASAK dan GULA....uissshhh..sedaaaaapppppppp

ni pun pinjam dari blog orang je.....maceh tuan BLOG



laju je cik sound

Jangan nak mengidam makan pelik2 la..  dah tengah malam ni..mana nak cari durian...


Hahahha.......ala cik..mengidam je..sekarang dah terliur..sape nak buatkan ni?..hehhehehhehehhehehheehhehehehhehehehhehheehee...tuela..sape suruh kuarkan pulut tu...huehuehue..

harusla gigih cari pulut dan makan dgn doyan kan..hehehhehe

ke ade sesiapa nak buatkan untuk saya?

11 comments:

Softtouch [Hanim] said...

uiiiii nik sedapnya ketupat sotong tu..wpun akak xpernha mkn tp akak tau emsti sedap kan...pulut ngan durian pun sedap gak..

Jemari Seni said...

Sedapnyer doyan tu!!! kuning gebus mulus... Hakak yg terliur camni nih!

atty's said...

bukan nik je yg mengidam nie .
kty pun turut mengidam jugak nie .

A D I A said...

uish sdap tu. musim durian ke skrg ni? yg tak pregggy ni pun turut terliur tgk pic itu.

cheqna said...

hahahahaha
macam besh je mengidam ni kan...
harap dapat makan la apa yang diidamkan tu =)

Dee said...

ala..org ngandung sesekali mengada-ngada ok je comel..hehehe..

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking..

meh la jenguk belog ai..

salam kenal! (^_^)

p/S:mengidam makanan yg sedap xpe...

Ati Masrif said...

jaga-jaga tau
pulut tu banyak angin..

Yan said...

time akak dulu... time lum musim durianla.. nak makan durian.. bukan makan sangatpun bile dpt.. dapat seulas dua cukup...

Mimy Hamid said...

aku tgk gambo pun teguk air liur gak nik..burplll..kecur

Just Call Me Bitt said...

aduh kakakk sudah malam neh...akekkekekee

Related Posts with Thumbnails