Friday, January 21, 2011

pengisian entry yang sama...takut gak lama-lama orang muak nak baca...

Sebab nya tajuk di atas?

hari ni nak cerita doyan lagi..hahahahhahhahhahahhahhaha

gilerla kan..

Nik sebenarnya dah start panas2 badan yang agak normal utk ibu mengandung....  malam je hooottttttttt.....rasa nak tido dalam bilik air..hahaha

Jadi masa pulun Pulut Doyan haritu, beringat2..  kang panas kang...kipasla sendirik kan..hehehheheh

Balik je..sekali naaah...mama kukus sekilo pulut...gile banyak..padahal nik makan sikit je...adela sesenduk je...

Tu pun gigih tak makan nasik..balik terus makan pulut sama santan mentah dan doyan...tak ramai dalam rumahtu makan style gitu... budak2 pun ratah doyan sesaja...dapatla nik merasa 4 ulas je..tu pun dah tak leh sumbat dah..

Lagipun durian tu sebiji tu rosak..  jadi dapat makan sebiji je...tu pun share2 dengan orang lain kan..4 ulas tu pulak alaaaaahai..doyan kampung kan..dah la kecik ulas nye..lepas tu nipiiiiisssssss je....
Tu pun nik rasa dapat merasa 4 ulas sebab diorang semua beringat2 nak belasah doyan itu....
Yela...priority adlaah pada ibu mengandung..hahahahhha


Lega bile dapat makan....  Sedaaaap sangat....

Sekarang suala doyan sama pulut......takmoh..takmoh....  Tak kecur dah..hehehe




Lepas ni tak tau ape pulak nak mai kan.......harap2 yang biasa2 je ye baby....  Daddy mu itu bukan orang kayo2....mummy pong..heheh..jadi kita mengidam makan betik ke...limau mandarin ke...ye..ye..  hikhik  =)


menjawab soalan i-sofia (maaf..malas nak print screen dan letak link..ni memang tgh malas ni ginilah kan...)....

Yabang tak makan pulut tau...atau seboleh2nya dielakkan....  Kebanyakan lelaki tak makan pulut sebab die buat lemah badan...maybe sebab berangin la kot....attack sendi2 depa la kot...  Jadi memang diektahui pulut berangin..sejauh mana kebenarannya nik tak tau...sebab kalau kitorang adik beradik sesah pulut sama ikan maisn rilek je..hehheehehhe....


Update : rashes tak surut2 walaupun hari2 sapu ubat doktor tu...cuma takdela melata ke bahagian lain sangat..kadang2 singgah kat perut..kadnag kat dada...kat bahagian bawah tulang dagu sama belakang telinga paling teruk...  Jerawat tak payah cakapla.. kalah anak dara dulu2.. memang teruk..bertahan dengan sebamed jela..  kadnag tu dah tak boleh beza rashes sama jerawat..sama naik...sebab jerawat pun naik yang jenis kecik2 macam rashes tu.....Nasib baik la Yabang rajen..hari2 sapu ubat rashes...hari2 sapu bio oil kat perut...




Mood : panaaaaassss....aiyo..ekon kuat sikit

10 comments:

NM02 said...

mmm... takpelah, mengidam mcm tu bukan selalu.. hehehe

mama tisya said...

ibu ngandung mmg akan panas tau...jgn ckp mkn durian je leh panas..ehehe

atty's said...

kty pun kalau makan doyan pening kepala..tp kdg bantai kan je.tingin gak

gadisBunga said...

jgns pasni baby ngidam nak makan pulut mangga pulak. ish..ini sebenarnya kite yg ngidam ni...hihik~

Dee said...

sib baik mengidam dpt..k dee je x dpt..hehehe..

mekchu said...

keistimewaan org pegnen kan... take care :)

Anonymous said...

INSERT

Softtouch [Hanim] said...

lega dah yer dpt apa yg diidamkan..mesti mummy n baby senyum je....cute!

pbwkan lah tu rashes tu kan nik..xpe xpe...kenangan...take care

Emy Omar said...

sure lega kan dapat apa yang diidamkan :D

Just Call Me Bitt said...

makan selagi bolehhhh hehehe yup lelaki memang tak suka kannn bagus gak sebab saya tak pandai masak pulut pon akekkeke

Related Posts with Thumbnails