Saturday, December 12, 2009

4WD




Hari nie, hari paling banyak aku dgn dzul Bolog...nie kalau org Bolog nak copy tempek masuk blog depa pun silakan lah....


Masa tgh drive balik dari KL yang sesak.... ade satu 4 wheel drive.... Storm barangkali... Mencelah-celah dari belakang...

dzul : Sayang..carefull..ade kereta himpit dari belakang nie..
aku : ok bos..

Sebaik sahaja kereta melintas...
aku : owh... 4 x 4 (sila baca four times four)
dzul : hahahahhahahahhaa.....four times four...ahahahahahahhahahahaha
aku : ces..hampes...


Pastu lepas singgah umah mama jap, dzul plak yang drive. Dia bawak kereta macam org gila...
aku : hei...bawak la kereta elok2...huh!
dzul : abang nak bawak kereta macam 4 wheel drift tadi...
aku : drift?....ahahahahhahahahahhahahahahhahaahhaa
dzul : yela..macam 4x4 tadi la...ahahahaha (cuba mengetawakan aku tanpa menyedari aku ketawakan dia...bajet aku tgh ketawa pasal aku bolog tadi lah....)
lepas seketika........
dzul : bodoh...... nape sebut 4 wheel drift..drift tu hape...
aku : ahahahhahaha...sambil gelak guling2 di lantai kereta....




credit pic to : http://www.sharetrails.org/magazine/trailrides.php?id=570


p/s : masa tgh tulis entry ni pun rasa nak tergelak lagi.....bagusla..laki bini bolog benda yang sama pada hari yang sama..agahahahah

3 comments:

NaqeebLukhman said...

hebat dapat drift hehehe

hati2 kang tercabut handbrake huhuhu

Queen said...

ahahahaha..harus la tercabut..cengkaman tayar nya sahaja boleh buat shaft pun patah..ahahaha

khaireen_8587 said...

hahahahaha.. smart la babe.. 4times4 n drift. hahaha.. kita ade cgu math kredit for 4times4 also ada drifter here.. hahahaha. ble lak gelak sorg2 baca komen korg ni..

Related Posts with Thumbnails