Tuesday, December 15, 2009

Sedangkan Lidah Lagi Tergigit....



Tengok tajuk entry..macam hubby dgn aku bergado / berselisih paham..... Tidak... jangan pikir negatip2. Jadi macam Kak Emy, pikir positip-positip saje...

Actually semalam kat Astro Prima (kalau tak salah la..) ade tayang cerita P.Ramle... 3 Abdul.
En Hubby sangat suka tgk cerita P.Ramlee dan penyakit tu dah berjangkit kat aku... Pusing2 chanel lain semua tak best.. Baik tgk cerita tu.

Dalam cerita tu ade satu lagu faveret En Hubby, dia suka nyanyikan utk aku...






And semalam, masa sampai part tu, dia buat panggilan emergency. Suruh aku pun duk depan TV sama dia.

And guest what?..Dia peluk aku, dan kitorang dancing2 gitu... Sambil tu dia nyanyikan that song..... Pergh.... Jadi semalam adalah malam romantik kami... Weeeee.......


p/s : En Hubby bukan seorang yang romantis..tapi die sangat spontan.... And I love his spontaneous..... Love you Sayang...

8 comments:

fazemy said...
This comment has been removed by the author.
fazemy said...

Eceh..romantiknya. Terbaekkk Nik. Hidup unt disyukuri dan gembira slalu bkn unt ditangisi..xoxo

daela said...

heheheheh...best2...romentik2..

Queen said...

kak emy : ya..betul2....

daela : ehehehe...aku pun rasa gitu...

LotsOfLove-Pearls said...

wah..
romantik gitu...

sweet..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

oklah tu...

kena buat selalu .. biar lagi tambah kasih-sayang..

Queen said...

LOL : hehehhehee.....malu i...meooow....


Rina :insyaAllah...harapnya sampai bila2 la gini....

nord@esntek73 said...

fuhhh...bestnyer dia punya spontan...lagu p.ramlee jer ka...klu lagu2 lain cmner lak

Related Posts with Thumbnails