Tuesday, December 1, 2009

PENCURI PRIVASI ORG!! part 1

MELAMPAU DAN KEJI!!!

Itu perkataan terbaik dan paling tepat untuk digunakan pada opismate aku yang haram jadah nie....
Aku dengan yakin dan pasti dia telah menceroboh privasi aku dan itu sangat menjengkelkan. What do u expect? Gambar bogel aku?

Ko memang macam SIAL.

Kesnya :
Tadi tgh tekun mengadap PC, aku layback la kejap. Dan terpandang screen PC member sebelah. And guess what, i saw my pic. My personal pic with Dzul on his screen. Dan bila dia perasan aku lay back, cepat2, dia tutup window tu. Damn...i'm speechless.

Pastu lama baru aku terpikir, nape aku tak sergah je dia masa tu..skang kalau aku tanya dia pun, confirm dia tak jawab deh....Confirm dia akan pusing2 kat tempat lain...

Utk pengetahuan semua, gambar tu tak pernah di publish di mana2 laman web seperti facebook, friendster mahupun blog. Paling lebih pun gambar tu aku view through my personal Computer kat opis. And aku tak pernah campur adukkan benda personal masuk dalam folder kerja. Apa2 nak berblog sekalipun, aku masukkan dalam personal folder aku sendiri. Dan ianya tak boleh di akses melalaui networking unless kene masuk tru my PC

Skang aku sangat bengang. Walaupun bukan gambar bogel, but aku tak pernah publish maksudnya aku tak nak share dgn sape2 pun. Tindakan dia sangat kurang ajar. I never get through someone privacy. Kalaupun ade gambar2 personal dalam PC mereka, i just skip it.





Serius, mamat nie memang dah lebih....


LIM WOON LONG.....aku akan cari bukti..ko memang keji, jijik dan kurang ajar......
lagi sekali aku ternampak, tertangkap...ko memang aku carut dan maki habis-habisan....


5 comments:

fazemy said...

Lain kali taruk dlm pendrive je benda2 personal. AKak pun mmg tak taruk sgt dlm PC kat ofis ni. sbb tahu kdg2 ada org pakai pc akak. dulu ada gak ofismate saiko camtu. Bila akak kuar lunch dia masuk tenet kat pc akak. kan ke frenster email kita smua tros connect je..so smua dia masuk.

Queen said...

sakit hati...kalau setakat die tertengok je..takpe la gak kak....memang takdelah sampai gambar bogel ke hapa kan..ini camner gambar tu boleh masuk pc dia...

maksudnya dia copy tau...
memang tension sangat..rasa nak penampar pun ada..skang just berdoa..moga2 tadi nik cuma tersalah pandang dan berburuk snagka...

sebab skang takde bukti...kalau ade bukti..memang teruk la dia nik kerjakan..

Fatt Chin Choy said...

erk! apa dia nak buat dengan gambar tu ya

Queen said...

ntah la ah fatt.... kepuasan sendiri kot...menakutkan...

m-i-o said...

mak aiii. gila kentang mamat tu! please be careful with your personal pictures next time k.

tp memang pelik la. apekehenya smpi ceroboh pc orang, pastu amik gmbr orang tu? psiko betul!

Related Posts with Thumbnails