Thursday, December 31, 2009

I need help - my lappy



Sesiapa...tolonglah bantu kami laki bini ini...huhuhu...

A few weeks back, lappy tu tak boleh on... Cuma boleh entrer safe mode..pastu buat system restore. Alhamdulillah..lepas buat system restore dah ok balik...boleh guna macam biasa, and it happens continuosly, rasa masa tu maybe takde pape kot..juts small matter. However...malam tadi, hubby try on..jadi balik. Buat system restore..pun tak mo jalan..amik checkpoint yang bulan lepas punya pun tak boleh. Nak repair pakai CD Windows pun tak boleh. Da scan virus tapi tak ade.
Da diagnose kat startup pun takde problem..run in pun nan ado..

Masalahnya still tak boleh on...die hang kat sini:

Lama plak tu...kalau aku force restart, dia akan kuar menu untuk safe mode. Kene enter safe mode. Pastu try nak system restore...tak dapat...ade sape2 boleh bantu aku?

Please2 help me....

2 comments:

ayuali said...

NAK AKAK BANTU KE..?? hehe..bwk dtg umah lah..nanti kwn akak budak It dtg...dia mmg buat bisnes repair2 ni...amacam???

Queen said...

owh...comment nie kuar lambat....dah tepon kak ayu baru dapat baca komen nieyh..ehehhee...
orait..akan diusulkan pada encik husband

Related Posts with Thumbnails