Wednesday, December 2, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

~dari lahir memang muka serius je~

~tidor pun muka nak serius~

~muka garang sajork~

~nie bapak eh ceria, bb zakwan keras je..~

~senyum terpaksa kah?~


~tgk2...bapak eh ceria...zakwan maintain serius~

~tgk2...omak dia pun ceria~

~zakwan serius je~


Nama Baby : Nik Ahmad Zakwan Bin Nik Ahmad Zainalddin
Tarikh Lahir Baby : 31 Mei 2009
Umur : 7 bulan


Baby zakwan memang sangat serius..susah la nak buat dia senyum..tegas dan keras....
But he still adorable... Jantung hati kami sekeluarga..


SYARAT2 PENYERTAAN :
1)Be my follower and add my blog kat korangnye list.... DONE

2)Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang… DONE

3)Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..DONE

4)Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun... ERK..ANAK SEDARA BOLEH TAK?..HEHEHEHE..TOLONG MAK NYE MASUK CONTEST

5)Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius..
DONE

6)Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...
DONE

7)Make sure ur entry link back to mine..
DONE
8)Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009

9)Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..DONE





p/s :
ini adalah penyertaan contest yang gatal tgn. Ahahahaha....dah cakap kat parents zakwan a.k.a abang aku and kakak ipar aku.. jawapannya "ala rajinnye auntie nieyh.".....ok..set...
sekadar suka2. Kalau ade rezeki baby zakwan hencem beckham itu..dapatla...aku tukang sorak kat belakang....ehehehe.....
maklumlah..anak sendiri belum lagi..kalau paling expresso sekali pun lagi 9 bulan...ehhehehe..ini pun kira jadiklah..

4 comments:

Rifqi Zuhairi said...

Salam perkenalan...
Anak sedara pun buleh jer..janji ada istilah "anak" k..
Gudluck zakwan..sebiji muka ayah..sama2 botak..hehehehe..

Queen said...

hehe..masa keik2 ..naturally ade rambut beckham

NaqeebLukhman said...

errr igtkan anak dia lah tadi...
tapi takkan baru kahwin dah dapat baby heheheheee

Queen said...

ahahahaa...belum la naqeeb..nape?..dah excited nak jadi uncle ke?...uncle blogger...ehehehhe

Related Posts with Thumbnails