Thursday, December 3, 2009

Hadiah kawen kami





Ya....nak reveal..inilah hadiah dari opismate Dzul di Arkitek Kitas....hehehehe....yang kelakornya...ini hadiah adalah direquest oleh enche Dzul (uweeek..muka tak malu..)..
Dan kitorang pergi pickup sendiri dekat rumah Bro Jamil kat Pandan Indah malam tadi. Yela, takkan la nak susahkan Bro J tu plak nak menghantor ke rumah kami di Damansara sementelahan Dzul ke opis dengan memecut motor je kan....


Jadinya skang rumah kami lengkap dengan peti ais, Tv dan Microwave Oven pemberian opismate sahaja...hehehhehe...
Hadiah yang dapat masa hari kahwin tu tak payah cakapla....
Paing banyak macam biasalah, pinggan mangkuk. Pastu set bowl.. Pastu dapat dua couple set breakfast biru dan pink. Pastu yang second banyak ialah bedsheet. Paling suka adalah bedsheet dari bos enche Dzul...Jean Perry bedsheet yang memang idaman kalbu.
Pastu, Kak Mi pun belikan bedsheet yang bunga2 rose kaler pink...So memang best la...

Thnaks pada semua yang susah2 belikan hadiah utk kami.... Bak kata org..
"susah2 aje...."....
hehehhehehe...

Semua pemberian tu alhamdulillah kami dapat pakai. Set pinggan mangkuk dah lengkap, tak payah beli dah. Bedsheet pu dah cukup..boleh tukar tiap2 hari.
Pastu lampu tidur pun dah ade..santek dan dzul sangat suka (sebab die tak suka gelap2..ahahaha)
Yang paling terharu, hadiah dari adik angkat Dzul di Melaka -- Ain.
Dia postkan jam. jam yang ade bunyi tingtong2 setiap jam tu... Ahahahahah...memang membantu lagi2 time aku kat dapor masak.


Untuk semua...mekasih..besok aku try upload gambor2 hadiah...ade sebahagian tu masih di rumah mak aku dan MIL.... jadinya, mana yang dah sampai umah tu, aku snapkan dan tempek kat sini...ehehhehe


Mekasih ye semua!

3 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

waaa...pengantin baru yer..

neway walupun dah lambat..kRina ucapkan Selamat Pengantin Baru.. moga kekal hingga ke hujung nyawa..


nak tips ke? hehe..

Fatt Chin Choy said...

bagus jugak banyak bedsheet ni
yalah pengantin baru kan
hari2 blh terkotor itu bedsheet

haha

Queen said...

kak rin: tq...tips?hehehehe....takpela..nanti2 dulu..ehehhehe (blush..blush)


ah fatt : tak de maknanya..ahahahhaha...

Related Posts with Thumbnails