Tuesday, August 31, 2010

Quiny Bridal 1st Anniversary Giveaway

INI ADALAH POST ENTRY MELEKAT YANG AKAN GUGUR SENDIRI PADA 31 OGOS...SILA SCROLL UTK ENTRY BARU


Di Quiny Bridal sekarang buat Giveaway...

Hadiah boleh tahan..sesuai untuk siapa2 yang ada next event nak makeup2...


Actually Giveaway ni lebih kepada Blogger...

So..GRAB it NOW!...ngeeee




Pada sesiapa yang nak join..ini link nye



Hadiahnya ialah ;-

Hadiah Utama :-
1x Makeup beserta Outdoor shooting secara PERCUMA!!
**Sesuai untuk family, post wedding mahupun Pre-wedding...



Hadiah sagu hati :-
3 x Voucher diskaun sebanyak 15% untuk servis makeup dari Quiny Bridal .


Hadiah referrer terbanyak :-
1 x Makeup session secara PERCUMA!



Syarat-syarat pertandingan :-


  • Anda haruslah seorang yang sporting dalam mengambil gambar.
  • Buat satu entry tentang Quiny Bridal dengan tajuk Quiny Bridal 1st Anniversary Giveaway dan
  • Sila sertakan gambar terbaik anda yang paling 'happening'!. (Gambar tidak boleh di edit.  Gambar handphone juga di ambil kira selagi ianya adalah sekeping gambar)
  •  Kalau tak ada blog, anda juga boleh buat NOte di Facebook!
  • Nyatakan kenapa anda NAK dan LAYAK menang giveaway ni.
  • Sertakan link Quiny Bridal dalam entry anda
  • Tinggalkan link entry anda dalam comment box ini beserta referrer anda
  • Tarikh tutup adalah pada 31 Ogos 2010
  • Mengikut terma dan syarat




Apo tunggu laei....

ni contoh2 gambar yang happening...kira happy moment la...











GAMBAR SEMUA ADALAH EHSAN ENJIN CARIAN GOOGLE


Ha...itu antara contohla...so ikut kreativiti anda sendiri..k!

Hope this helps


UPDATE !!


Anda boleh menghantar SEBANYAK MANA PENYERTAAN....cuma gambar terbaik  dari kesemua penyertaan anda yang akan dipilih!!...

Apa tunggu lagi......hantar..hantar....
(terhad kepada satu gambar per entry/note, dan cuma satu entry per minggu!)

33 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Wah..selamat Maju jaya Dik....Rajin buat giveaway....Akak pakai bedak sejuk jer...hahahaha..caya tak???

Queen said...

kak watie : caya2....ahaha....bedak sejuk best kan kak..mekasih atas support akak...kene la buat giveaway...nak hargai customer..ngeee

Dee said...

ayok..gambar happening tu maksudnya mcm mana tu nik?

Queen said...

kak dee : kalau boleh tak nak la static je..kalau gambar tu tgh gelak ke...gambar yang kita tgk pun mcm happening je..macam meriah dgn gelak tawa ke..dgn emosi...ha..gitulah...seboleh2nya tak nak la yang kaku bila bergambar..ngeeee.nanti nik try upload gambar yang happening

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Queen,

gambar dengan family pon ok ek..

Queen said...

kak rina : yes...gambar dgn family pun ok kak...nan ado salahnye....nanti try tau!

Pinky Angel said...

Nik, check out my blog..

http://diaryseorangaku.blogspot.com/2010/06/quiny-bridal-1st-anniversary-giveaway.html

kalau ada adiah utk early bird saya menang ni.. hahahhaa..

Queen said...

pinky angel : dah tgk...tetiba rasa nak ketawa..macam sweetnyaaaa...agagagggaa....
thanks yana..betul2..akalu ada early bird nye hadiah mesti u dah dapat kan..ngeeee

Dee said...

ok2..paham dh..nti cek kot2 ada kt FB..hehehe..

Queen said...

kak dee : ha..check2....ade chance nak makeup and amik gambar free...ngeeee

mEMYselfandi said...

akak, jomla join contest saye..da update da care contest tu.. ((:

Queen said...

krebiozen : ha'ah..masyaAllah..lupe terus....ahaha..jap2...akak view balik contest kamu..sorry2...

i_sofia said...

nik, muka sendiri kena ada dalam gambar ke??

Queen said...

sofia : seelok2nya....

Just Call Me Bitt said...

jup2 nak godek2 ade ke idak pic hapening ni..hehe

atty's said...

alor cam menarik je..tp rasa tade gambar happening..kena gambar sendiri ke apa..nie queen..

Queen said...

bitt : godek jangan tak godek..heheheh

kak ty : at least ada gambar akak dalam tuh...gambar ramai2 pun takpe... ngeeee

Jen Archer said...
This comment has been removed by a blog administrator.
penyokong_bn_pputeh said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Just Call Me Bitt said...

im done nik

http://b1tt.blogspot.com/2010/07/quiny-bridal-1st-anniversary-giveaway.html

Tasbih Alam said...

Salam ziarah dan salam ukhuwah kepada pemilik blog yang indah ini..
Moga kita dapat saling kunjung mengunjungi antara satu sama lain untuk mengeratkan ukhuwah sesama blogger...

i_sofia said...

siap!!
http://zzsweetheart.blogspot.com/2010/08/quiny-bridal-1st-anniversary-giveaway.html

p.s. dah letak comment yg sama kat quiny nyer blog..

i_sofia said...

siap!!
http://zzsweetheart.blogspot.com/2010/08/quiny-bridal-1st-anniversary-giveaway.html

p.s. dah letak comment yg sama kat quiny nyer blog..

NeenaAnuar said...

wah! menariknyer hadiah...

nice giveawayyy... ;)

NeenaAnuar said...

lupa lak nak ckp tadi... hehehe... thanks for visiting & following my blog.. will linked your too! ;)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
joven said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Hamzah Ian said...

adiah tuk laki???

Queen said...

hamzah : sama jugak..cuma makeup tu dapat kat pasangan awak la.. =)

fazemy said...

Ok akak nask masuk! yipppi! Alamak mana nak ambik anjing wat bergambar camtu ha. ahahaha

Queen said...

kak emy : apela susah2 nak cari anak anjing..ank kucing kan ado..heee

cikbedahlaser said...

http://cikbedahcontest.blogspot.com/2010/08/quiny-bridal-1st-anniversary-giveaway.html

nh submission aku....sile pilih ye...ahahahah

Anonymous said...

Awesome site I enjoyed reading your information

[url=http://partyopedia.com]birthday supplies[/url]

Related Posts with Thumbnails