Monday, October 11, 2010

Ten..Ten..Ten...Ten..Ten..

Rasanya dah ramai yang tau kewujudan video ni..tapi nak sharing jugak..mengimbau balik kan....  Sebab saya tiap kali tgk pun nak gelak keluar air mata...





Ten..ten..ten...

10 October 2010...

Nombor yang cantik bukan....Ramai yang pilih nombor ni untuk bertunang, berkahwin, nikah, bercinta..heee


Untuk 10.10.10 ni sahaja...saya ada dua tempahan...Hantaran fresh flower dan juga Makeup serta pelamin mini beserta photography..  Punyela busy sampaikan hari ni demam tau...

Masa nak pergi hantar hantaran ke Klang tu, dengan mata sepauh pejam separuh buka...Mulut je berkata..


Sayang..
Happy Annivesary My dear...
Love you so much....


And Yabang reply....

Love you too...



Yup...10.10 adalah tarikh kami couple....heeee....sweet as ever..  muah!



Pssstt....saket kepala masih lagi berleluasa waktu entry ni di tulis..so mana2 yang kurang lebih tu minta maaf ye

8 comments:

CatlinaFly said...

ha ah dah lama tgk video ni..psstt..nik sy ade email jumaat lepas..nanti cek ye...

cheqna said...

wah....
sweetttt
eh...rest k....moga sihat2 sokmolah =)

mrs.ecam said...

uish ko ingt lg tarikh ko kapel ek.....hee suweeett tol

Dee said...

busy tandanya masyukk...hehehe..

LiNda said...

separuh pening pun masih boleh jawab . hehehe

gadisBunga said...

very sweet....congratulations! :)

Queen said...

catlinafly: ada check..maybe ada sikit changes..nanti nik reply k!.cepat u buat keje..hee...

cheqna:takde makna nak rest..keje opisni banyak nieyh..heee

mrs.ecam : tarikh senang nak ingat..hee

kak dee : adelah sikit..heee....buat2 bayar segala htang2..ecewah

kak linda : walaupun pendek je tapi rasa terbang di awangan

gadisbunga ; thanks..heee

cikbedahlaser said...

eee ade tarikh couple...
bile tarikh couple aku ekk??

080808 la kot.. tarikh nikah terus..
eekekekekekek

xde couple2 la.. kawan je..
mcm ayt artis2...
kami kawan biasa je..
tp mgu depan kawin..
ahahahahahah

motif??

Related Posts with Thumbnails