Friday, October 29, 2010

Kalau pergi next week ok ke eh?

Semalam join dinner dgn rahimi sekali.  Sambil2 tu sempatla diskus pasal next SEVEN ELEVEN kan..

So Saya cakapla maybe tak dapatla nak pergi vacation ke ape..  Sebab ada job..

So Imie said...Peluang tu datang setahun sekali je.  Dan ini tahun pertama kitorang celebrate our Annivesary..

Rasa buntu sangat...  Haih..  Tak tau la..  Memang nak pegi celebrate..  Tapi nak tinggalkan job memang tak la.  Nak sub pun rasa tak berapa nak percaya kat orang since kejadian yang berlaku masa kematian arwah atuk tempoh hari...

Lepas belek2 jadual..betul2 lepas weekend SEVEN ELEVEN tu..kitorang FREE...

Tuela..  iNgat nak sambut dekat Bukit Tinggi..  Tak nak la pergi jauh2..  Sebab yang penting quality time tu kan....  Tapi ok ke nak pegi on 13 November tu?...  Tak de rasa macam feel lain ke?..

Haih...tiba2 je rasa takde mood nak buat ape2 pun...

Ada sesiapa tak tahu pasal SPA dan Romantic dinner di Bukit Tinggi?  Kat mana ya?..Ada contact number?
How about SPA yang dekat Japanese Garden tu? Mesti buat reservation dan confirmation one day before ke? 


AAAA...buntu


PPsssssttt..  I was thinking nak buat outdoor photoshoot Pakai baju pengantin on our wedding day annivesary di Bukit Tinggi..  ADa sesiapa nak tolong amikkan gambar?..ngeee

8 comments:

mama tisya said...

cal je bukit tgi tnye...

Dee said...

boleh je..celebrate tu bila pun x penting..yg penting..celebrate and u have each other in your arms..betul x?

google or check je bukit tinggi..mesti ada..

aYu said...

harap2 menjadi la kak ye kali ni~..

fazemy said...

Akak dah pergi 2,3 kali ke bukit tggi tu. balik hari je coz tempat dia kecik je pun. Ko pergi je sana...mana tmpt best ala2 candle light dinner tu ko masuk jelah. Jgn lupa naik kuda ngn g tmn rabbit yer^_^

Queen said...

Kak Emy : saya nak pi SPA sekali..lagipun lain rasanya bermalam kat sana dgn balik hari.. =)


Ayu : amin...respond tadi agak baik..Kita tunggu next week..hee

Kak dee : itulah..maybe pergi tempat lepak masa belum kahwin dulu kooott

Mama tisya : lagi best kalau dapat advice dari org yang pernah menginap sana.. Saya pernah pegi.. Tapi lama dah... Dan penginapan pun dekat Golf resort tu..bukan Colmar..so tak sure Colmar tu cane nak cntact..macam ada 2 3 bilik hotel..heee

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Mana-mana pun okey yang penting HAPPY !


Tak sampai pun lagi Bukit Tinggi tu padahal memang laluan pergi-balik kampung...

Just Call Me Bitt said...

tak tahu la. nik cuba u tepon & tanya....tempat ni lama dah pending...bila nak pegi hati tak senang, bila nak booking hati tak senang...last2 pending begitu saja hehehe eh u bawa tripod la lagi senang

Pinky Angel said...

pernah stay kat Colmar. so far.. ok je. seronok sbb mcm environment dia ala2 'bukan msia'. hehe..

romantic dinner, pilih je mana2 cafe kat colmar tu. tp a bit expensive..
sorang makan budget dlm hampir2 RM50+/- kalau yg btl2 dinner. paling murah pun mcm sandwich dlm rm20+/- campur ngan drinks.

nak yg betul2 restaurant hotel colmar, mlm buffet pun sorang dlm rm50+/-. After kul 10 ke 11 mlm baru ada ala carte.

spa kat tmn jepun tak sure. pegi je la kot.

happy ber honeymoon!!

Related Posts with Thumbnails