Friday, April 8, 2011

London..london.....

Nak ke LONDON tak tau la jaman bile la plak kan..  jadi hariktuh memang GA dari mama tisya..

gigih study balik semua entry vacation LONDON die..  ha..gigih yuu.....

Yela..selalu baca sepintas lalu..sambil duk

waaahhh..santek london...

waaahhh...sejuk sana...
waaaaahhhhh...waaaaahhh

jakun benor kekdahnnya....


hahaha
jadi bile nak jawab soalan kenela study balik....

USAHA MEMBUAHKAN KEJAYAAN ye kawan2...mek menang ...walaupun cuma FM..tapi itu yang mek kejorkan...

Hahaha..ingat lagi merajuk dengan Cik sebab Cik tak belikan FM Cambodia..  dia belikan silk bag..samapai sudah sayang nak guna kan..  Cik kata tak jumpa cari FM kat sana...aiyoyoyo..dan dia tak nak membazir beli dekat airport....hukhukhuk...keciwaaaaaa.......tapi ok la..dapat beg santek..senyum sikit..ngehngehngeh.....jangan banyak2 songeh..kene 80 das tembakan baru tahu....syukur2...


Ok..dah meleweh2 dah ni....

Niela FM yang saya menang tu..
gambar kabur ye....snap laju2...



Owh..sile abaikan meja sepah2 tu..masa tu keje tengah banyok..  =)



Thanks MAMA TISYA utk FM london yang somel dan santek itu..  dah selamat di dinding fridge dah pun..  =)




sorry yek..menang dah lama..FM dah berhabuk dah pun..baru nak buat review..gile keji..  haha..asyik lupe je kekdahnyaaaaaa

7 comments:

gedek! said...

Oh... itu meja ke...?

Hehe....

mama tisya said...

hehehe,...tkpe...mn tau 1 ari leh cuti2 london ngan baby skali

sahromnasrudin said...

kalau ada lebih, pass la kat kami satu erk hehehee

SYANI said...

Tak dapat pi London, dapat FM pun jadi la ye..

~ana~ said...

cantik fm tuh..:)

Just Call Me Bitt said...

wahhh best..kalau saya wajib simpan...akekeke

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

peti ais juga yg pandai menilai hadiah

Related Posts with Thumbnails