Wednesday, April 13, 2011

orange rangers!

Ok2..no more domok2..  no more huduh2..

saya adalah santek dan berseri2 (mekaseh pada kawan2 blog yang bagi semangat...ganbate nehh!!!!!)

maka..dengan itu..saya sekarang sudah boleh tersenyum bangga..

sebab saya ibu yang santek seperti ibu2 lain diluar sana...

inilah aksi bangga..vangga..va..vaaaaa




owh..abaikan baju comot tu..ni dah petang dah ni..lepas dah berhempas pulas kat dapur..berlari2 kat padang....memang ni muke capek dah petang..  =)


Owh....tak best la kan tunjuk muke Orange rangers (sorang mak buyung..sorang lagi bapak pada 2 anak okeh)...je kan..  maka ni pulak sessi ayu2..

saya berjubah dan ber'shawl'....  ni boleh kire first time la shawl2 bagai...  kalau tak tu tudung sarung je..ngeee

 =)

dan siapa kata jubah utk orang tua je..  salah seorang officemate saya tegur...dia kata saya nampak macam orang Saudi Arabia....walawei..tetiba teringat orang2 Iran yang somel lote..ngehngehngeh

yang ni saya sengaja amik yang straight cut jubah. warna hitam...memang nak sesimple ini..  =)




ok..hariyang ceria bermula dgn sneyuman..meh semua kita senyum..  =)

16 comments:

~mrs azmi~ said...

saya yang cuma mengaandung lemak ni pun suka pakai jubah sebab jubah cantik penuh manik.. ^_^

~ana~ said...

cantik ar jubah tu...kelip2 gitu...comel..mmg seri ibu mengandung nih..:)

gadisBunga said...

ha~

tu comel pun!

ish dia ni...semalam bikin org risau saja....

gedek! said...

Haha!

Sporting nya gambar atas sekali tu...!

Sapa shoot kan?

PuteriKureKure said...

pewiittt! cun oh mak buyung ni.

fiezah91 said...

hehe..comel je gitu :)

gambar atas tu sama je tang perut :P

Just Call Me Bitt said...

nice!

pic 1, ahhahaha tak tahan yg pakai baju merah kalau terbaca komen saya harap ampunkan saya...akakkakkaaka perut tuh mcm mengandung twin baby..hehehe

cantik nik berjubah dan ber shawl ;)

cikbedahlaser said...

ok dah dpt tgk dh gmbr nye.. hik hik hik

Softtouch [Hanim] said...

cntik nik pakai jubah n shawl..nmpak sgt berseri nik..

alahai nik jgnlah ckp diri tu hodoh lg yer..mana ada nik, nik comel n cntik tau..kan akak pernah tgk nik...itu akak rase oerasaan nik je tu..kan bila peknen ni kan hormon kita lain mcm...

dah dah jgn down2 yer...

Daddy Zuki said...

perut suami pun sama naik...ni siapa nak masuk labour room dulu? ahakss!

oya zihanee said...

+ mesti anak lelaki ni.... akhirnya, dapat jugak akak tengok perut mu... eheh!!! bluetooh cepat benih tu kat akak.. ecececeh!

sahromnasrudin said...

sy konpius...yg baju merah tue mengandung juga ke ??? hehehehehe ( gurau je)

rATu kEBaYA said...

bagus.... senyum selalu.. tapi bestlah gambar orange tu.. hehehe

SYANI said...

Cute la Nik pakai jubah tu..

atty's said...

berseri-seri mak buyung sorang nie

Dee said...

ha..kan cantik tuh...tp pic yg first tu lawaklah..

Related Posts with Thumbnails