Monday, April 18, 2011

takde masa!

hari ni n je la kot enty yang akan up buat masa  ni.
busy gile ni...

sebab adanya Assistant Architect yang memang bagi saya tak layak pun jadi AA kalau dah benda yang paling basic pun ko tanya aku kan....aku kan 'balaci bodo' je...


dan sekarang dok la tanya...

Nik..have u done the villa one..

have u done the villa one..

please pass me the overall layout... (padahal baru satu hari/..bagi hari ni..hari ni jugak nak makan meh..)...

padahal BOS cakap....u tu kene work with the elevation design...  so what u really do care a bout internal layout stupidooooooooooo.......

dem la....  dan die pun dengar last time BOS panggil for rush meeting..  project di G perlu update and send to M&E...  asap...  so we can buy some times....  bungok ke?takkan tak paham..villa stop...buat projek G dulu...  yang ko bangang sangat tu apehal?

Pagi2 ni nak gak tanya...how about villa..  memang mampus aku bagi ko yang basic..


pastu aku ammend banyak2..  pastu aku tak payah inform kau..

esok mengadap bos..ko kulat2 la dengan design hududh ko yang selalu bermasalah tu..

dem..

pepagi dah mood tak bagus...  jumpe AA sengal gini memang boleh bikin darah t inggi...

7 comments:

~ana~ said...

nik, kat sini pun ada yg jenis mcm nih..heh3x...

Ati Masrif said...

nik...

bawa bertenang...

bawa bertendang...heee :)

gedek! said...

Orang kata kerja design-design / kaler-kaler ni fun...

Macam mana boleh stress pulak?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

owh-owh...
Nik sudah marah...



kena banyak bersabar Nik lebih-lebih lagi masa 'berisi'ni.



Kalau kReen pun hangen jugak tu !

gadisBunga said...

sabar babe sabar.~

Softtouch [Hanim] said...

sabar nik sabar..dlm dunia pkerjaan ni mcm2 org kita jumpe kan..akka pun kat cni tgh mghadapi masalh jgk ngan bos br ni...hish....

Just Call Me Bitt said...

perghhh sabau erk...ni pon tengah dok godek2 opsss hehe

Related Posts with Thumbnails