Tuesday, April 12, 2011

Piala UEFA dan mak buyong

Tak minat pun tgk bola..baik saya baik yabang..  Tapi kebetulan masa tu ke Pavillion...pun tak minat pun nak gi Pavillion..tapi sebab nak pergi Stage punye sale...  redah jugak la..  Lepas tu tunggu kawan Yabang...

Tu yang gatal pi amik gambar kat Piala UEFA tu....ada la die bagi sekeping gambar polaroid..sebab tak leh guna kamera sendiri kan.mana entah gambar tu..lupe dah letak mana..ahahhahaha


Dah lama dah gambar nii..bulan March....  rasanya pameran tu pun dah habes...  saje up gambar...

Sekarang dah tak suka sangat amik gambar...sebab saya rasa saya huduh....

Jom layan gambar!





















bile dah puas berjalan......  ni time lepak di food court..makan ...sebelum makan...  Dapat foot massage...hahaha..kaki dah sakit.... 





Tak suka upload gambar..tengokla..entry2 mana ada gambar..tapi sekali upload.berbelas keping..heeeeeeee

9 comments:

NM02 said...

subway?? demmmm! terus lapar balik ni ha

~ana~ said...

xde la huduh pun...comel je..seri ibu mengandung...:)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..itu piala Liga Juara2..piala Uefa dia lain cikit....meriah tgk bile ramai org kan

Pinky Angel said...

ni mana 1 mak buyungnye ni? yg baju merah ke baju putih? hehe.. sorry, usik2 je. jgn marah ek

atty's said...

kty pun kurang minat tgk bola.

nik perut nik jap je dah besar.

Ati Masrif said...

comei lah nik ni..

hubby nik pun nampak
mcm budak2 pula :)

Dee said...

nik..kak dee rasa kamu sgt comel..kenapalah kamu kata kamu hodoh..kamu nmpk berseri2..keep on saying in your heart and mind..yg kamu sememangnya cantik..ok..xmoh dah dengar kamu hodohlah, gemuklah..nti baby tak happy tau..

Just Call Me Bitt said...

wahhh foot massage gituw...terbaekkkk hehehe
betul kate kak dee tu nik!

oya zihanee said...

+ cik abg tu pun tembam gak... nik tembam tak pe... cik abg kenape nak tembam jugak.. ehehehe~~

Related Posts with Thumbnails