Monday, September 20, 2010

Eh Neena.....hye Neena....

Ini cerita dah nak basi.  Tapi tetap nak upload.  Hee.....  Mek jumpe Neena..  Ala..yang cun tuh..  Blogger pemes dan cun itu.  ni baru jumpe Neena..  belum kak eynda ke...sape model yang ada blog tu...yang santek tuh..  Ha..belum jumpa tu smeua lagi..  Harus dari jauh lagi dah jerit..ngeee.....

Kes Neena ni sikit lagi nak berlanggar.  Dua2 leka tengok barang.  Angkat je kepala nampak macam kenal.. 

Eh..  Neena....

Mula2 dia tak perasan.  Ape lagi.. Tegur la kan..  Tiba2 muka tak malu masa tu.  Walaupun busuk gile balik keje tak mandi.  Walaupun muke memang berminyak2.  Tak kira.  Terus introduce diri.  Tu pun Neena macam blur2..  yela....mek nik peribadi ada 8.  Orang susah nak cam.  dalam blog lain.. Kat FB lain..  Dunia nyata lagi la lain....  Hee.... 

Walaupun sekejap.  Tapi memang bermakna la..  Rasa macam dah lama kenal.  Neena sangat mesra, friendly, dan yang pasti..dia santek....ngee..jeles2..dan hubby dia sangat sporting.  yabang memalu miow kat tepi je...  Pastu sebok je nak suruh cerita Neena tu sape la..jumpe kat mana la..camne boleh cam la..macam inspektor polis....

Owh ya..lupe plak nak cerita tujuan ke IKEA...beli frame la...  nak penuhkan feature wall yang comel itu..  Ngee...dah hampir penuh.  Kene beli lagi nampaknya... 

Anyway Neena..seronok jumpe Neena.  Harap2 lepas ni kita bump lagi eh..ngee..  layan gambar nie jangan jeles k!..heeee  (walaupun gambar buruk je dari kamera hp cabuk lemb ini....eeee..geram je nak beli hp baru..)









So boleh la update list blogger yang pernah jumpe..
1) Kak Ogy
2) Che Bedah laser
3) Neena....


Ada tu rasa macam bukan blogger dah..sebab dah lama kawan..rasa dah rapat gile je...heee...
.much more to go..

10 comments:

mama tisya said...

best kn kalo dpt jmpe blogger...yela slalu dk lyn thru alam maya je..sesekali jmpe mmg best...kita pn dh rmi gk jmpe blogger and mcm dh lama je jd kwn

Adlina Husaini said...

wah bestnya dia..
nak request boleh tak? kita nak tgk feature wall awak ^_^

Queen said...

mama tisya : betul3 (gaya upin ipin..hee)

adlina : dah pernah post pasal feature wall tu..boleh view sini..
http://desirequeen.blogspot.com/2010/09/weekend-terakhir-sebelum-hari-raya.html

tapi ni masa tak full lagi la..heee

cikbedahlaser said...

klu aku kan...
aku x taw r tegur ke x...
nmpk muke cam x taw malu...
tp aku ni pemalu sbnr nye...
wahahahahahahahaha

mek malu la...

NeenaAnuar said...

hohohohoho... tercekik I baca statement you nie tawww Nik! cantik amende nyer... selekehh jerk I nie! huhuhu... btw TQ so much for your compliments yeah! You're kindda sweet too! and seronok dpt jumpa ngan kawan2 blogger2 like you! :D

thanks coz sudi tegur me that day! sumpah tak kenal kalau tak tegur neena hari tu.. but insyallah lepas2 nie kot berlaga bahu.. pasti kenaii dahh.. hehehe..

nanti I cilok gambar dari entry u yg nie ekk.. nak wat entry at my blog lak! :D

Dee said...

oh..bila terserempak ni feeling dia lain sket..neena tu mmg sweet je kan..

Hayati Hanuni Halin said...

i've never meet any blogger which is not related to me......
mesti best kan kalo jumpe, tambah yg sekepala dgn kita.. the way org tu tulis blog die, kte leh predict kan org tu cene....

heheheheh~

Queen said...

cik bedah : u malu2 miow ke?...agaggagaga..tak koser mek...ngeee

neena : adelah gak calit2 warna kat mata...i dengan busuk..selamba jer laga2 pipi..agagga..yang penting memang best jumpe u..agaggaga

kak dee : yep..sweet and gile2..kejap je rasa dah mesra..heee.....

hayati : tapi kalau orang jumpe i..mesti tak bleh predict i macam mnaa...different luar dan dalam..ngeeee

Jemari Seni said...

Dik.. Hakak ni blogger ker..hehhehe blogger suam2 kuku bole la hehhehe.

Aini said...

first time jumpe pun tapi posing macam dah lama kawan je kan..hehe

Related Posts with Thumbnails