Monday, September 13, 2010

Mek masuk AF?...Jadi Model terlampau?....Udah...

Gaya suruh VOTE tu dah gaya macam masuk AF....  AF Undi tu la...tapi ni kene klik LIKE...

Amik gambar dah gaya model terlampau..lentok sana..lentoksini...senyum sana..senyum sini..  Melirik manja kalahkan kucing..

Semuanya adalah gara-gara....

Mek join Contest di KRYOLAN in MALAYSIA


Hadiah dia memang agak berbaloi la bagi mek..Since mek memang guna product kryolan samada nak makeup sendiri atau nak makeup customer..  Memang tahan.  pakai 12 jam pun makeup masih cantik lagi...

Yang penting dapat cover muke kusam ni kan..heeee...

Ini lah gambar yang dipertaruhkan..



Syarat2nya :
1)Ambil gambar wajah yang di makeup..
2) Pegang sebarang Produk Kryolan
3)Berbaju raya


Tarikh tutupnya adlaah pada 25 September ni..  Jadi jangan lupe klik LIKE ya....  Ini linknya..




Setiap KLIK dari kamu amat2 saya hargai....Tolong ya!...hee..

Owh ya..pemenang dapat hadiah product kryolan bernilai RM100....  Sape tak nak kan..hee...

tolong KLIk ya.....muaaahhhzz

5 comments:

eynda said...

Nanti akak vote...gud luck ye...

LotsOfLove-Pearls said...

nak Klik jap..

*rindu kat queen juga.

selamat hari raya, queen..

gadisBunga said...

salam..blogwalking here. selamat hari raya. :)

Amni said...

wallla..,insha alalh saya vote.. nak join, tapi muka tak lalu nak pakai make up.. haha...

Queen said...

kak eynda : thanks kak..sekarang masih kekurangan VOTE...huhu....

LOL : thanks LOl..heee..miss u much2..

gadis bunga : salam blogwalking

amni : ahaha..ade pulak gitu..takpe...esok2 dah ada selera muka nak bermakeup kita makeupkan lawa2 eh..ngeeee

Related Posts with Thumbnails