Wednesday, September 29, 2010

Menjemput Semua Rakan2 Blogger

Minggu ni memang tak de entry untuk semua.  Saya minta maaf.  Saya busy dengan kerja office..kerja butik. Dan saya masih bersedih dgn pemergian arwah atuk saya.  Walaupun ada blog walking ke blog teman2 rapat semalam dengan nada ceria, tak bermakna saya dah pulih sepenuhnya.  Cuma bagi saya, kesedihan saya tak perlu di bawa keluar ke blog orang2 lain...  Kan..Kan..

Mungkin minggu depan kita akan kembali dengan entry2 lain pula..  =)

Sebenarnya, saya ni nak menjemput semua rakan blogger, tak kira rapat ke..tak rapat ke...  Tak kesah..  Asalkan anda melihat dan membaca blog saya ni, terlalu ke..  Tak kesah..

Nak menjemput ke Majlis Tahlil dan Jamuan Hari Raya seperti di bawah :-

Tempat : G-10-20, Pangsapuri Pelangi Ara, Jalan Teratai,Kg Sg Kayu Ara, Damansara Utama
Tarikh : 2 Oktober 2010
Waktu : 1.30 petang - 6 petang
Tentatif : 1.30pm - Bacaan Yassin dan Tahlil Arwah
              2.00 pm - 6pm - Jamuan Makan


Landmark - One Utama Old wing shopping centre...  dari situ dah tak jauh...

Jadi jemput datang semua tau...  Tak payah rasa segan ke apa..memang nak jemput dan nak mengenal sesama kita.... Ini map untuk ke rumah saya.(yang Jalan Teratai tu..).  =)



View Larger Map




Jemput datang tau...Walaupun juadah seadanya..yang penting dapat mengeratkan silaturrahim sesama kita..  =)

Psssttt....mana yang dalam FB tak dapat dijemput tu..tu sebab asyik lupe je...haih...pastu ada yang tak de dalam frend list..ngee..jadi jemput datang semua...pn Sofia, Bitt, Kak dee, Kak Ty...Kak emy, Pidah, Neena, eryn....semua2 lah..jemput datang tau!.


Ikhlas dari

Yayang and Yabang

10 comments:

Dee said...

salam sis..dee ada program lain..x leh nk pegi..maaf ye..maybe belum jodoh ketemu...

A D I A said...

kayu ara tu dekat rumah kita (townhouse) tapi tak pindah lagi la, duk dgn parents lagi hhehe.

Queen said...

kak dee : takpela..

ADIA : owh..townhouse depan masjid tu ye...jemput datang tau..

NeenaAnuar said...

adus... lagi satu jemputan.. huhuhu. actually neena dah ade a few jemputan on that day.. quite full lah jugak sampai ke malam.... but will try to come if ade kelapangan... thanks for the invitation!

cikbedahlaser said...

kak neena..klu dtg nti bgtau... tp me dtg malammmm malam sikit..eheheheh

tu pon kot sempat...
ahahahaha

mcm aku ckp smlm la ekk nik...ko smpan la bskut kering ko tu..smpi malammmm malammm sikit... sbb sarip touch down lepas maghrib... uhuhuhuhuhu siang ada kojo... biasa la... buat2 bizi

gadisBunga said...

ihihihi...member blog baru pun termasuk sekali ke dlm jemputan ni? :D

Queen said...

gadis bunga : op cos...andai kata u tetiba terlalu kat blog ni puni jemput taw...heeee

cik bedah : tade2...malam closed door...agagga..nanti nak datang calling dulu

neena : takde hal..nanti kalau berkesempatan singgah..kalau tak sempat pun takpe.. =)

shaheeda said...

Pn QUeen : thanks 4 d invitation.. tp byk la open house.. kalo kat area umah u mmg singgah la.. tp jauh2 plak.. anyway, thanks again tau

Just Call Me Bitt said...

insyallah nik

Jemari Seni said...

Queen.. ada kesempatan Hakak sampai na! takde kalu makankan utk Hakak aik! hehehhe

Related Posts with Thumbnails