Tuesday, September 7, 2010

Wang bukanlah segala-galanya

Di saat entry ni di tulis...masih lagi tersenyum sampai telinga.  Masih lagi rasa nak melonjak.

tadi bos panggil masuk bilik.   Keluarkan sesuatu dari poket...  tebal .....ngee......

Alhamdulillah...ada la sikit rezeki buat tampung belanja dan tambahkan savings...alhamdulillah..syukur sangat2.  Walaupun tak banyak.  Tapi masih beruntung.  terima kasih Bos....hee..


Tapi Yabang tak dapat...  Sebab dia masih baru kan...  Takpela..  Saya paham.  Rasanya pergi mana2 company pun polisinya sama.  Kami sama-sama faham.  Tetap perlu pro...ngeee



Esok dah start bercuti sempena Hari Raya.  Jadi mungkin tiada entry.  Kalau sempat nak online, insyaAllah update sekeping dua entry.  Kalau tak tu paham2 jela ye..  Lagipun cuti sekejap je..  Hari Isnin dah naik kerja balik.  Doakan semuanya berjalan lancar...



Kepada semua rakan-rakan saya, Rakan Blogger, Rakan sekolah, Stalker, PerempuanMeroyan, Silent Reader... 

Saya memohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa, andai ada gurauan yang kasar, andai ada hati yang saya lukakan, andai ada ayat yang menyinggung perasaan, andai ada perlakuan yang mengguris hati sepanjang tempoh perkenalan, atau semenjak saya lahir kedunia ini.  Saya manusia biasa yang lemah takkan dapat lari dari kesilapan.  Ampun dan maaf dari setulus hati saya....


Safe drive..  and SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI





From,
Yayang and Yabang






Pssttt...masa awal2 puas adulu ada rajin sikit buat e-card..pastu tetiba malas...sampai sudah tak siap..ahahhahhahahhaa

8 comments:

cikbedahlaser said...

slmt ari raya dabel Y...
smoga raya ni memberi sejuta makna bg korang...
ati2 djlnraya...n meja raya..
kami pon minta ampun maaf..klu ade terkasar bahasa, tingkah laku, tindakan dan percakapan...
kami insan yg lemah...


aku blk kg mlm raya... keje smpi kamis..uhuhuhu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Aidilfitri buat MsQueen dan hubby.

Masyuk tu...boleh up sikit duit raya kat anak2 tetamu.. hehe.

Yan said...

Alhamdulillah... berapa pn yg diberi... ade jugak rezekikn..

atty's said...

selamat hari raya..nik..maaf zahir batin ..

mrs.ecam said...

isnin dh kje....cptnyer coti...huuuuuuu ai coti smnggu so blog pong cotila yek

NeenaAnuar said...

Salam dear..

SELAMAT HARI RAYA... MAAF ZAHIR & BATIN TO YOU AND FAMILY! ;)

SYANI said...

SELAMAT HARI RAYA...

Dee said...

selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin ye...

Related Posts with Thumbnails