Monday, November 1, 2010

Hey!!! Jangan bukak link tu ok!

ADela orang tu..masa saya duksibuk preparekan barang2 untuk di angkut ke rumah customer..  Saya tinggalkan email saya di column SPAM BOX...

Ada orangtu gatai pergi bukak itu SPAM box yang mengandungi link ke Kamasutra punye page..
Yang dah kawen tu taula kot Kamasutra tu ape kan..Dah click ok..dia nak tgk ape page tu..Kononnya...Padahal cakap jela nak bukak kan...muahahhaha

Lepas tu die marah saya kata saya join member benda2 gitu..

EEEEEE...geram sungguh saya tau...
Yang dia pergi bukak itu SPAM mail kenapa...Geli tau..nak tgk pun geli..heeeee

Saya pun explain la kat dia,

Itu SPAM mail.  Memangla hantar entah hape2 punye email
Kenapa Yabang tak dapat pun email gini..  (aik..mintak ke?..ewaaah)
Sebab sayang kan buat bisnes... Email letak merata la..  Untuk memudahkan orang contact...
Oooo..Ingatkan sayang jadi member page tu
Huh?/Motif?


Geli tau..dulu pun sama..  Ada orang search pasal Filem Biru..  18sx la..  Bile saya buat entry penafian...Makin banyak yang search pasal Filem biru tu jadi keywords blog ni tau.. Terus tak buat dah penafian lagi..ape gile?..Haih..kang orang kata saya cari populariti muraahan pulak kan...

Kalau nak cerita pasal SPAM email ni..80 hari 80 malam tak habes.  Pasal duit paling banyak la.. Company punye dirctor hilang la..  Nak guna nama kita transfer la..Penat dah nak layan...
Yang Melayu..Yang omputih..sama je..


Tgk ..yang masuk pada hari senin je dah 4..tu baru morning session...haaaa

Yang penting saya tak layan..  Saya bekerja dgn tekun dan gigih utk dapatkan rezeki yang HALAL....
Setakat SPAM duit2 tu memang tak layan..





kelantan menang 2-1..  rasa tak percaya..tetiba saya nak mengaku saya anak Kelantan Jati bleh?...ahah..IC saya 03 tau..ngeeee

6 comments:

cikbedahlaser said...

poyo je kltn menang.. haahhahaha
(org n9 yg emo..ahahah)

aku pon makin menyampah dgn spam nih... makin byk lak tu.. dh pandai masuk dlm inbox lak tu... lg aku hangin....

kamasutra?? ko nak aku ade... aahahhahahahahahaa

Watierman, rmanbkr said...

Salam Dik Nik.....Akak pecaya...hehehe...Kamasutra...(kura2 dalam perahu)...sejenis kek kah???

fazemy said...

Yang 18sx tu la yg ramai rajin klik tu. heheh. camne ko blh beranak kat kelate ni. musykil.

Yan said...

SPAM kite ngan Mailbox da same banyak da nih... tak terbaca semuanya... SPAM pun tak terdelete

gadisBunga said...

kdg2 yg penting2 pun termasuk dlm spam jugak. adeh!

Dearie Pearls said...

keciwa aidil cedera...
harhar...

Related Posts with Thumbnails