Monday, January 18, 2010

Budak hitam dan entry pendek




Situasi 1
Mama : "Apsal hitam sangat ko nie?"

Aku : "Ehehehe..entahla mama"


Situasi 2
Hubby : "Hitamnya sayang..."

Aku : "Cess..macam la dia tak hitam"


Ya...saya dah jadi budak hitam. Hanya lepas berjalan di pantai tak sampai 2 jam dan ber'snokelling' tak sampai dua jam....Saya dah jadi budak hitam... Walaupun dah pakai sunscreen...huhuhuhu...


Pagi tadi masa bersiap......

"Yang...pukul berapa Pak Isme nak jemput kita?"

"Pukul 9.."
layan kan je...


"Hari nie kita nak melawat ke mana?"

"Opis..."...

Dey...kanda..kita dah sampai Malaysia lah..huhuhu..jangan dikenang lagi tempat honeymoon itu...

Banyak benda nak share...pelan2.... Hari nie masih dalam mood honeymoon.
Tapi ada entry yang sebelum pergi honeymoon itu untuk disentuh sikit. Ala...entry anak tu...

Sila lah baca dan fahami hingga habis.... Baru letak comment.. Banyak comment2 yang saya tak paham kaitannya dengan entry saya....

Hurm...org punya pendapat yang berbeza. Cuma nak ditekankan....saya SANGAT MENGINGINKAN ANAK. Dan saya tak nak anak dirasakan sebagai satu bebanan seperti beberapa pasangan yang lain.. Mekasih....





p/s : kembali berhoneymoon....ZZZzzzzzzZZZZzzzzZZZ


13 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

ko da jd dayang senandung ke nok...tgk jap....ngeeee

Queen said...

ha'ah..itam gilos aku niyh..malam kang aku post muke itam..ekekeke

puan punyer said...

comment akak pun x paham yer dik;

maksud akak jgn pernah rasakan anak itu beban; sebab biler anak lahir je (sebenarnya dr dlm perut lagi) perasaan keibubapaan tu tidak boleh disangkal lagi. wang ringgit tu penting tapi jgn jadikannya beban... gud luck semoga dimurahkan rezeki. I can't live without them..

puan punyer said...

nak fully bf akak sedia membantu setakat termampu

Queen said...

so akak, sebelum anak tu ade dalam perut, rasa keibu bapaan tu belum full lagi.saya tak merasa bebanan, tp ada org yg dah macam tuh...ada contoh ngeri depan mata..amik pedoman sedikit sebanyak

suezensuzanna said...

smoga cepat2 dpt anak:)

Suhaidah So'od said...

sabar dan usaha :)

Suhaidah So'od said...

sabar dan usaha :)

LotsOfLove-Pearls said...

..sharelah pict hitam tue.
hehehe..

*bestnyer berbulan madu.

Queen said...

Oh tidak LOl...maluuu...ekekekke....nantilah..kene amik dan bandingkan..baru nampak clear..ekekekke..


bulan madu biasa jer....nak lagi best kat malaysia je...

en_me said...

nak anak ghupernyerrr.. ehehe

fazemy said...

Ala dont worry. pasni lekatla tu. Member akak yg baru kawin last month buat status kat fesbuk dia disahkan pregnant lebih dari tarikh dia kawin. hemm,,

Queen said...

ekekeke....yang tu no komen kak emy....

tapi tuela....merancang..cano nak lekat..wakakakkaka..

anak nak..tapi pegnant takmoh..cane tuh..

Related Posts with Thumbnails