Wednesday, January 13, 2010

Secret admire husband saya????




Ini tidak boleh jadi..ade secret admire husband saya kah?

Search nama huband saya lagik...owh..siapakah yang search itu?
Harap2 dia search nama yang sama tapi org yang lain. Kalau setakat nak check apa kehidupan saya dan husband..dok usahlah..kami bahagia... Tak payah nak menyebok.. Bukan nak jeles tak tentu pasal... Tapi ada lah orang2 yang suka nak menyebok pasal saya dan husband. Mana kitorang pergi. Apa kitorang buat. Apa kitorang beli.. Hey..menyibuk sungguh.


Pastu ada plak yang search pasal Skandal. Apa itu skandal...
Waaaah...jangan.. nanti ade plak yang meroyan dengar perkataan skandal mendel nieyh. Kang payah plak.
Maklumlah. Sekarang nieyh banyak plak spesis skandal yang tak dapat ditangani.
Pastu skang maksud dia dah lain2 hokeh. Boleh definisikan ikut sendiri punya rasa. Siap boleh taruk penambah perisa lagik. Pastu meroyan sendiri2.


ehehehe.......jangan cari husband saya.,.. dia tak ada skandal terbaru. Lama2 ade la... Ala..zaman budak2 hingusan. Jangan di bawa bila dah konon nak jadi matang.....




p/s : ini entry auto published..saya kan tengah memanjakan diri dgn hubby ber bulan madu.... Bukan BERMADU!.....kikiki

3 comments:

suezensuzanna said...

hehehe!....relax nik:)

NaqeebLukhman said...

errr kalau bermadu pun apa salah nya heheheeee

Queen said...

suezen : takdelah..ok jer...biasalah..hubby i kan rupe pakistan...takpun aussie...ehehhehe

naqeeb : haip2..haip..tak moh la.... kang ade plak isu2 macam N****za I***s, takpun Z***ie E***te...ekekkee..ngeri tau!

Related Posts with Thumbnails