Tuesday, January 19, 2010

Spread The Love Contest







Term & Condition:


1) Peserta haruslah mempunyai blog - http://desirequeen.blogspot.com...


2) copy banner di atas dan letakkan di side bar blog anda...dan link kan kepada... http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html - DONE!


3) jadi follower blog saya. - DONE!

4) jadi follower blogshop saya. http://spreaddlove.blogspot.com (bermakna..anda perlu menjadi follower..2 buah blog..hehe) - DONE!


5) buat entry bertajuk Spread The Love Contest - DONE!

6) dalam entry anda..haruslah ada banner di atas..linkkan pada.. http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html - DONE!


7) sila tunjukkan 1 gambar anda yg menunjukkan kasih sayang..tk kire la gmbar couple.,suami isteri,kawan2,anak n ibu..anak n ayah..adik beradik..asalkan menunjukkan kasih sayang.(ingat..1 gambar sahaja!)



8) tinggalkan link entry anda di comment box entry ini.


9) pemenang akan menerima 1 set couple tee dari blogshop saya dan 1 hadiah misteri. Anda boleh memilih design n size yg anda suke. (berapa org pemenang akan diumumkan kemudian) - DONE!

10) dan last skali..jemput la clik nuff sy skali..haha - also DONE! Xpax key dear!


11) tarikh tutup penyertaan adalah pada 12.00pm - 1 feb 2010




GAMBAR YANG DIPERTARUHKAN......




mustilah gambor wedding...ini gambar candid..kitorang pun tak tau bile photog amik...sebab dukung2 tu kejap je...aku kan berat..tak larat lki aku..ekekkeke...tapi aku sangat suka gambor nie sebab nampak sangat real...how we looks like in the real world....


ade satu lagi gambor nak dipertaruhkan, lagi sweet..itu gambor masa couple...tapi boleh taruk satu jer....huhu


harap dapatla menang..tak pernah lagik menang contest nieyh..huhu

8 comments:

Dee said...

cantik queen pic tu..mesti leh menang..good luck eh!!

iqafi said...

ok..dah review.pose yg mnearik..

hehehe..;-)

good luck!

Queen said...

mekasih kak dee...manalah tahu..rezeki kan..ekekkeke

iqafi : mekasih...pick me..ekekekkeke

Ms AiReEn MoHd said...

haah suwitttttttttttttt ...rumput tu..hikhik tak der la ko yg suwittt...wehade air zam zam tu nanti jumpa aku bg ekkk...insya allah...

gambo couple tu ko tempek jer la..aku nak tgk gak..ngeeee...

Ms AiReEn MoHd said...

eh luper semoga ko menang nok..amin amin...meminta kawan aku ni menang.tuptup sekali mulut aku masin nok

Queen said...

insyaAllah..kalo jumpe...mana lah tau..buat2 ubat ke..ekekek...

mekasih nok doakan aku..amiiiiin...bior la menang..

fazemy said...

Rajin ko masuk2 contest ni. Akak tggu entry honeymoon ko ni. mananya.

Queen said...

nak barang free kenelah rajin..ekekekekkeke....

asyik lupe nak transfer gambor + busy skang kat opis....huhu,..nanti insyaAllah try upload lelaju..ekekekeke

Related Posts with Thumbnails