Thursday, January 14, 2010

Duit masuk dgn deras ke akaun aku..Duit masyuukk dgn hanya berbogging,macam mana?



ha..di sini aku nak share la satu tips, macam mana nak buat duit masuk berkepuk2 ke dalam akaun kita.
Ha..ini bukan tips untuk join MLM ke...ape ke... bukan juga SPAM atau SCAM...ataupun SPM...ehhee

ini saje nak berkongsi tips untuk rakan2 blogger, macam mana nak buat duit masuk sambil kita berblogging...

Caranya mudah sahaja....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Aku pun tak ade tips nieyh..kalau ada dah lama aku kaya..

Dah..dah .pergi buat kerja....




p/s : masih berbulan madu...weeeeee..dah tentulah ini auto publish kan....saja nak tgk naik tak hits bagi entry ini seperti ada sorang blogger tu katakan...ehehehhe

4 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

weh mane ko ni...lame aku tak nampak ko kat blog aku...ops luper ko honey moon buat baby ekkk

suezensuzanna said...

uiks....

NaqeebLukhman said...

hahaha... nanti aku bank in kan ke dalam ko punya akaun huhuu baper nak ......... bapaer rupiah huhuhu

Queen said...

airen : aku kan honeymoon..cane nak jenguk kat blog ko..nanti ade masa aku ziarah eh...

suezen : nape?pelik ke?

naqeeb : ala..apsal tak bgtau awal2. dalam satu juta pun dah ok lah..aku terima jer..ekekekeke

Related Posts with Thumbnails